Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.07.2011, 22:41:13
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
In lume, unul din zece catolici este carismatic dar dumneavostra nu ati auzit de preotii carismatici...
In satul meu nu am auzit de nici un carismatic; or fi mai multi in alte parti, de aveti asa o pondere clara a carismaticilor;
Citat:
Va recomand sa va studiati propria credinta si abia apoi sa vorbiti despre ce se intampla la protestanti.
Probabil ca am atins puncte sensibile de vreme ce va simititi lezat. Nu a fost in intentia mea sa va lezez; am avut doar intentia sa va arat ca gresiti.
Citat:
Pentru ca sunt mai milos din fire va dau eu un link catre un preot catolic carismatic: http://www.catholica.ro/2011/02/03/p...i-in-teologie/
Din link-ul pe care mi l-ati dat am sesizat ca acest "carismatic" nu are nici o legatura cu adevarurile de credinta. Unul e blind, altul se jertfeste pentru aproapele, altul se roaga in minastire sau acasa, altul e carismatic. Daca Dumnezeu ar fi vrut ca eu sa urmez aceasta cale, a carismaticilor, mi-ar fi scos in cale oamenii care sa ma indrume. Cum nu mi i-a scos, nu-mi bat capul cu ce nu ma priveste.

Pina la urma, ce urmariti sa demonstrati sau sa-mi aratati cu acesti carismatici?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38