Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Exact asta facem si noi: ne rugam pentru cei decedati si avem incredere ca Tatal ne va asculta rugaciunea.
|
Deoarece comentați exact pe lângă, sunt nevoit să vă pun direct întrebarea:
vă rugați ca mortul respectiv să învie (
exact așa cum a făcut Hristos)?
Citat:
PS Presupun ca prietenii lui Lazar care erau acolo nu au stat nemincati atitea zile. Si-or fi adus mincare la pachet, ori surorile lui le-or fi pus ceva sa manince? Deasemenea, faptul ca au venit sa le mingie inainte de inmormintare, se cheama totusi priveghi.
|
Eu nu de priveghi și masă pentru oaspeți am spus, ci de "parastase și pomeni".
Citat:
Ne rugam pentru cei decedati, chiar daca ne-au facut rau, exact cum a facut Domnul nostru Isus Cristos cind, atirnat pe cruce, L-a rugat pe Tatal sa-i ierte pe cei cere L-au ucis. Asta e exemplul pe care ni l-a lasat Cristos si pe care il urmam si noi.
|
Hristos S-a rugat pentru cei vii, nu pentru cei morți; iarăși n-aveți noțiunea termenului "
exact ca".
Citat:
"Dosarele istoriei", Hitler, Stalin etc sint parti din viclenia pe care profetesa White a primit-o de la cel rau
|
Hai să aberăm frumos! White a fost adventistă, vreți să zic ce a fost Hitler și ce a fost Stalin? Nu cred că v-ar conveni...
Citat:
Stiti prea bine ca e vorba de Ecleziasticul, carte pe care AZ7, foarte convenabil, au scos-o din Biblie.
|
Aham, Ecleziastul a devenit acum Eclesiasticul. OK, însă tot carte necanonică. AZȘ n-au scos nimic din Biblie, în schimb dvs. ați mai introdus o carte necanonică... Și cu asta s-au cam terminat argumentele dvs. "biblice"!
Citat:
indeamna oamenii sa nu se boteze, sa nu-si marturiseasca pactele, sa nu se impartaseasca cu Trupul si Singele Domnului, sa nu se roage...
|
4 [minciuni] în 1. Produs garantat [al celui rău].