Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.07.2011, 15:44:16
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Exact asta facem si noi: ne rugam pentru cei decedati si avem incredere ca Tatal ne va asculta rugaciunea.
Deoarece comentați exact pe lângă, sunt nevoit să vă pun direct întrebarea:
vă rugați ca mortul respectiv să învie (exact așa cum a făcut Hristos)?

Citat:
PS Presupun ca prietenii lui Lazar care erau acolo nu au stat nemincati atitea zile. Si-or fi adus mincare la pachet, ori surorile lui le-or fi pus ceva sa manince? Deasemenea, faptul ca au venit sa le mingie inainte de inmormintare, se cheama totusi priveghi.
Eu nu de priveghi și masă pentru oaspeți am spus, ci de "parastase și pomeni".

Citat:
Ne rugam pentru cei decedati, chiar daca ne-au facut rau, exact cum a facut Domnul nostru Isus Cristos cind, atirnat pe cruce, L-a rugat pe Tatal sa-i ierte pe cei cere L-au ucis. Asta e exemplul pe care ni l-a lasat Cristos si pe care il urmam si noi.
Hristos S-a rugat pentru cei vii, nu pentru cei morți; iarăși n-aveți noțiunea termenului "exact ca".

Citat:
"Dosarele istoriei", Hitler, Stalin etc sint parti din viclenia pe care profetesa White a primit-o de la cel rau
Hai să aberăm frumos! White a fost adventistă, vreți să zic ce a fost Hitler și ce a fost Stalin? Nu cred că v-ar conveni...

Citat:
Stiti prea bine ca e vorba de Ecleziasticul, carte pe care AZ7, foarte convenabil, au scos-o din Biblie.
Aham, Ecleziastul a devenit acum Eclesiasticul. OK, însă tot carte necanonică. AZȘ n-au scos nimic din Biblie, în schimb dvs. ați mai introdus o carte necanonică... Și cu asta s-au cam terminat argumentele dvs. "biblice"!

Citat:
indeamna oamenii sa nu se boteze, sa nu-si marturiseasca pactele, sa nu se impartaseasca cu Trupul si Singele Domnului, sa nu se roage...
4 [minciuni] în 1. Produs garantat [al celui rău].
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Nu mancarurile sunt rele, ci lacomia pantecelui" cristiboss56 Din Vechiul Testament 55 08.08.2013 14:11:31
Care sunt "gaurile" stiintei? Bast-et Teologie si Stiinta 28 19.09.2010 10:30:28
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
"Viata in Hristos" de Sfantul Cabasila a aparut la EIBMBOR mihailt Stiri, actualitati, anunturi 0 02.04.2009 00:19:20
"Este religia o parte importanta din viata ta de zi cu zi ? " cristiboss56 Generalitati 22 15.02.2009 23:49:08