![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dragul mamii, baiatul mamii vine totusi intr-o zi si zice "mami vreau aia". Si atunci mami tot cu duhul blandetii: "ia sa vedem puiule, asta ai facut, aia ai facut, cealalta ai rezolvat-o? pai nu? pai nu se poate puiule vezi tu, hai sa mai lasam sa treaca o saptamana sa vedem cum te descurci la capitolele astea si vii la mami si ceri din nou". Vezi, se poate si asa. :) N.B. Trebuie inceput cat mai devreme ca mai tarziu o considera taiere abuziva din drepturi :) Citat:
Citat:
Un preot fumator de exemplu nu va fi niciodata convingator in a mustra pe cineva de pacatul fumatului, orice vorbe ar zice, respectivul stie una si buna: "si parintele fumeaza". Si cine ii poate spune ca nu-i asa? Adevaratii oameni induhovniciti, care mustrau cu toata fermitatea erau ei insisi exemple si nu puteai carti, si duhul tau nu putea decat sa se plece in fata duhului lor. Unul care este insisi plin de pacate si incearca sa mustre de aceleasi pacate cu altul folosind vorbe si discursuri mestesugite n-are putere de convingere desi ceea ce spune este poate logic corect, oratoric impecabil, etc. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
dati-mi un sfat | izmenuzza | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 64 | 10.09.2012 19:28:47 |
Dati-mi un sfat va rog! | alinutzica | Generalitati | 14 | 06.07.2011 15:25:18 |
Dati-mi va rog un sfat | mariuszamfirescu | Nunta | 8 | 08.02.2009 23:00:49 |
dati-mi un sfat | sadiy | Umanitare | 5 | 21.07.2008 22:07:31 |
Dati-mi un sfat | Dia | Rugaciuni | 7 | 15.12.2006 23:26:26 |
|