Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.06.2011, 17:18:51
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Păi știu că e greu să citești orice îți face capul calendar, și de aia eu încerc să ți-l fac borderou de Ravel, pardon bamboleio-bamboleia voiam să zic.

Iar în ce n-ai reușit să citești era vorba că sectantul e sectant, ereticool e eretic, și eresectantul e ca un nurișor fără apă, ca o piatră seacă dreasă cu minuni. Dar era vorba de cutremurătoarea întrebare: de ce vă excludeți de la socoteală, dintre ei, fără ca să vă cercetați și să vă probați credința? Din gură e ușor de zis! Deci cum puteți?.. să mă acuzați mereu de orologiu nemăsurat doar pentru că unora le e lene să desțelenească mesajul cifrat? Și nu te întreba cum adică cifrat, păi așa măi frățică: uite așa.
Vsovivi, ești extraordinar. Și muzica; și puștiul.
Reply With Quote

Tags
corneanu, mitropolitul, nicoale

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce au cu mitropolitul Corneanu ??? guardian knight Biserica Ortodoxa Romana 1 20.06.2011 20:34:00
Mitropolitul Nicolae si ecumenismul Grigorie Biserica Ortodoxa Romana 115 22.11.2008 02:40:27
IPS Corneanu a fost iertat de Sf. Sinod partenie Stiri, actualitati, anunturi 169 22.07.2008 19:47:59
Asa zisul blog al lui Corneanu grecu Biserica Ortodoxa Romana 5 12.06.2008 23:26:53
MITROPOLITUL CORNEANU S-A IMPARTASIT CU CATOLICII orthodoxis Stiri, actualitati, anunturi 3 28.05.2008 15:37:58