![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, așa ca tragerile la loto 6 din 46, așa sunt și eu extraordinar și plenipotențial... adică mă laud că și eu aș fi putut pe bază de ceva superstiție răutăcioasă... defapt mă flatez ca să nu mă compătimesc știind de ce-s eu în stare... de nimic bun.
Dar am impresia că e creștin japonezuțul, că avea brad de crăciun. Din păcate o să-l înghită gLumea cu fulgi cu tot, căci ei știu că pot să facă rost de mult mony mony mony... Mamma mia ce de bani fac... ăia jmecherii, de pe sărmanul îngeraș, o să-l drogheze, o să-l prostitueze și o să-l pozeze și gata... mă rog pentru el să scape din capcane. Ascultându-l, parcă îmi vine și mie calmul tot așa cum îi venea regelui Saul, primul rege al lui Israel... peste pofte și voire. Nu joc la loto. Sau poate că-i chinez că are achii aplecați în jos. Last edited by vsovivi; 03.06.2011 at 14:28:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Iata ca in Grecia un inalt prelat ia atitudine fata de clasa politica!
http://www.razbointrucuvant.ro/recom...aza-masoneria/ |
|
|||
|
|||
![]()
"Mitropolitul de Petra și Heronisos cu o voce puternică a subliniat: „Nu e criza economică, ci vor să creeze un stat fără religie. Vor să le distrugă pe toate; din păcate, asta este situația, toate celelalte sunt pretexte…”
Inconstient saracul.. Dupa ce ca bunul popor ortodox a pus umarul la ruinarea tarii, nu i-a interesat cine ii conduce si ca banii cu care traiau pe picior mare vin de fapt din imprumuturi, acum striga ca nu e asa, masoneria e de vina pentru streangul care si l-au pus singuri in jurul gatului.. Si noi avem o inconstienta asemanatoare.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
O fi ca grecii o duceau poate prea bine, dar experienta analizei societatii umane imi zice ca de fapt politicienii o duc mai bine. Ei sunt problema ca sunt alesi si apoi isi fac interesele lor. In orice tara si in orice oranduire, cine-i mai aproape de oala, mananca mai bine. Si e tot atat de adevarat ca oamenii obisnuiti au incercat sa-i imite, au cerut (sau nu...) si politicienii le-au dat si lor (cateodata) un os. Carnea de pe oase a fost a politicienilor, dar "marfa" era din import...Asa se supune un popor, o lume...Nu trebuie sa fii politolog sa vezi cresterea interventiei statului in viata omului simplu, care devine doar un platitor, un cod, un executant, in folosul celor puternici. Asta a zis-o si M.Isarescu (unul din "elita"...). Vremuri sunt grele, relatiile dintre oameni se strica, institutiile in care au incredere oamenii se strica. S-a spart comuniunea dintre oameni care era inainte de 1989. Era o comuniune sociala, nu spirituala, de aia nu a rezistat. De aceea zic eu, ca astazi e atat de importanta rugaciunea individuala pentru toata lumea, deoarece e liantul zilelor prin care trecem. Asa se formeaza "biserica de pe saptamana", in completarea celei de "duminica".
|
|
|||
|
|||
![]()
Aiurea, ce ortodoxie puternica, cand e vorba de luat si furat, cu ambele maini, cand e de dat inapoi, suntem patrioti si masoneria ne-a pus sa traim bine pe datorie, acum ticalosii isi vor banii inapoi, ne sapa noua credinta, ce criza, ce datorii, ce austeritate, vrem sa traim bine pe banii altora, spargem si capete daca trebuie ca suntem ortodocsi si patrioti.
Last edited by AlinB; 13.07.2011 at 14:41:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai primit ceva praf in ochi, se vede. Directia inspre care bate vantul nesimtit al politicii UE este Muntele Athos. Vor impozite de-acolo (si nu doar). Calm, asadar, cu acuzele aruncate "inocent" asupra unei natii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ia a vedem, s-au imprumutat sau nu grecii cu miliarde? Au cheltuit sau nu banii? Trebuie sau nu sa-i dea inapoi? Nu bravul popor ortodox a cerut standarde inalte de viata, fara sa le pese de unde vin banii? Nu bravul popor ortodox iese acum in strada si tipa si acum si arunca cu pietre si sticle incendiare, ca sa nu le scada veniturile, chit ca visteria e goala si datorii pentru cel putin doua generatii de acum inainte? Datoria publica e o informatie publica, cand au vazut ca tot creste, de ce nu s-au intrebat de unde si cum au sa dea banii inapoi, daca sunt patrioti de ce n-au iesit atunci in strada sa oblige guvernul sa scada cheltuielile si chiar veniturile lor daca trebuie, sa creasca taxele si sa pedepseasca cu inchisoarea evaziunea, dar sa nu faca tara datoare vanduta? Acum de unde scot banii, e treaba guvernului mai degraba si nu a UE, ca o sa ia guvernul pielea de pe calugari pentru ca bravul ortodox patriot o vrut sa traiasca cativa ani pe picior mare din bani imprumtati, cu munca putina si evaziune fiscala mare, e partea a doua. Degeaba striga hotul acum "hotul" dupa masoni si UE, ca si-au facut-o cu mana lor. Gresesc undeva? Argumenteaza, nu praf in ochi, ca ortodoxia e victima si UE vrea pielea calugarilor din Athos. Da, ortodoxia este victima, dar victima propriilor ei "credinciosi", care in goana dupa cele pamantesti, s-au intins mai mult decat le era plapuma si pana n-au dus tara la marginea prapastiei, nu s-a ridicat nimeni dintre pastori sa le zica sa-si vada varful nasului, ba se ridica unii acum si in loc sa puna degetul pe rana fac pe victimele. Last edited by AlinB; 13.07.2011 at 17:36:37. |
|
|||
|
|||
![]()
Sigur că da, noi ortodocșii suntem buricul pământului și toată lumea se chinuie să ne desființeze. E o specie stranie de mândrie, să te crezi așa de mare și de important.
Îi imităm neconvingător pe islamici, escaladând imaginar o specie penibilă de manie a persecuției. Ierarhii greci au și alte motive de neliniște decât alea trâmbițate pentru mass-media: criza le cam taie din fondurile pe care le primeau cu mână largă de la statul elen. Hopa, nu-i pe placul ierarhiei austeritatea! Asta cu Muntele Athos e tare! Deci nu Iranul e marea problemă și nici China ci 2500 de călugări de pe o suprafață echivalentă cu un județ mediu din România! La impozitele lor lăcomește UE! Stau uneori și mă mir de câtă prostie sunt în stare oameni care se consideră inteligenți. Nu prea văd nicio legătură între aberațiile arhiepiscopului grec și mazilirea Mitropolitului Corneanu.
corneanu, mitropolitul, nicoale |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce au cu mitropolitul Corneanu ??? | guardian knight | Biserica Ortodoxa Romana | 1 | 20.06.2011 20:34:00 |
Mitropolitul Nicolae si ecumenismul | Grigorie | Biserica Ortodoxa Romana | 115 | 22.11.2008 02:40:27 |
IPS Corneanu a fost iertat de Sf. Sinod | partenie | Stiri, actualitati, anunturi | 169 | 22.07.2008 19:47:59 |
Asa zisul blog al lui Corneanu | grecu | Biserica Ortodoxa Romana | 5 | 12.06.2008 23:26:53 |
MITROPOLITUL CORNEANU S-A IMPARTASIT CU CATOLICII | orthodoxis | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 28.05.2008 15:37:58 |
|