Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.06.2011, 20:54:58
Marimira's Avatar
Marimira Marimira is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.10.2009
Religia: Ortodox
Unhappy

Citat:
În prealabil postat de vintage Vezi mesajul
Asa este. De multe ori imi zic(...visez si eu...) ca daca fiecare familie bogata ar lua sub aripa ei una sau doua familii sarace si i-ar ajuta cu o suma de bani lunara sau cu mancarica mai buna duminica, sau cu orice altceva ce lipseste acelor nevoiasi poate ca in tara asta n-ar mai fi atata tristete...
Vremuri grele au fost mereu. In fiecare epoca intr-un anumit fel si oamenii de atunci le clasificau ca pe cele mai grele vremuri.
Si totusi... sa multumim lui Dumnezeu pt ce avem si Doamne fereste de mai rau!

Eu gandesc asa;nu conteaza ca ai masina scumpa daca ai si o inima mare,daca pe masura bogatiei tale poti face asisderea milostenie.Adica cate iti e de mare bogatia atat de mare sa iti fie si milostivirea!

Dzeu cred ca ne va judeca nu neaparat pentru masura bogatiei ci dupa masura in care am fi putut face binele si nu l-am facut!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Bucuresti -> Prislop fara masina? Nicador Generalitati 18 08.04.2015 19:18:48
Si cand simti ca nu mai poti... cer_indurare Intamplari adevarate 23 12.02.2012 08:26:34
Cea mai scumpă Evanghelie: 14 milioane Mihnea Dragomir Generalitati 2 06.08.2011 08:29:26
poti sa mori in vis? The_Fallen Generalitati 9 30.06.2010 10:19:48
LA MULȚI ANI, scumpa mea mamă.... geo.nektarios Diverse Sarbatori 18 06.03.2009 22:01:16