Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.05.2011, 15:56:42
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

@ knight
Iti inteleg punctul de vedere si pe undeva ai dreptate.
Si eu am avut bunici la tara. Casa lor paraginita a fost luata de o verisoara care a renuntat la jobul de la oras si s-a apucat de gradinarit.
A inflorit totul sub mana ei, dar nu e de ajuns. Tot e necesar ca cineva sa castige bani in familie.
Lucrurile s-au schimbat, nici eu nu sunt f la curent dar.. Nu este asa ca nu ai voie sa tai porcul in gospodarie ci trebuie dus la abator? ( prevederi europene). Cat despre vanzarea de lapte, Branza, oua .. exista o politica de descurajare a cumpararii de la tarani (ca nu este sanatos, ca laptele nu e pasteurizat, ca oul are salmonela sau whatever!).
Nu exagerez deloc. Cu multi ani in urma cand lucram in marketing citeam rapoarte europene care spuneau ca in Romania oamenii trebuie sa consume x (Citra exacta sau procent) mai putina telemea, de ex. De ce? Ca sa intre branza kraft si altele pe piata. Se vorbea clar de masuri de schimbare a mentalitatii fata de produse neprocesate ( de la tarani), despre beneficiile consumului branzei procesate (cost, locuri de munca etc).

Viitorul nu e roz.

Pasul urmator este interzicerea cultivarii legumelor. In Sua exista deja lege, nu am timp acum, dar revin cu ea.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Bucuresti -> Prislop fara masina? Nicador Generalitati 18 08.04.2015 19:18:48
Si cand simti ca nu mai poti... cer_indurare Intamplari adevarate 23 12.02.2012 08:26:34
Cea mai scumpă Evanghelie: 14 milioane Mihnea Dragomir Generalitati 2 06.08.2011 08:29:26
poti sa mori in vis? The_Fallen Generalitati 9 30.06.2010 10:19:48
LA MULȚI ANI, scumpa mea mamă.... geo.nektarios Diverse Sarbatori 18 06.03.2009 22:01:16