![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Satana a cerut lui Dumnezeu Iisus Hristos sa ii dea voie sa lupte duhovniceste pe Sfintii Apostoli.
Asa se explica si faptul ca Iuda l-a vandut pe Dumnezeu Iisus Hristos si a pierdut plata apostolatului,dar nu zice nimeni ca nu a fost si el mantuit,iar Sfantul Apostol Petru s-a lepadat de Dumnezeu Iisus Hristos,dar apoi pocaindu-se a fost reprimit ca Sfant Apostol. Vedeti ca zice Dumnezeu Iisus Hristos: "31.Și a zis Domnul: Simone, Simone, iată satana v-a cerut să vă cearnă ca pe grâu; 32.Iar Eu M-am rugat pentru tine să nu piară credința ta. Și tu, oarecând, întorcându-te, întărește pe frații tăi. " Iuda nu era deloc predestinat sa il vanda pe Dumnezeu Iisus Hristos si nici macar prestiut asa ci dimpotriva prestiut ca Sfant Apostol. "29.Și Eu vă rânduiesc vouă împărăție, precum Mi-a rânduit Mie Tatăl Meu, 30.Ca să mâncați și să beți la masa Mea, în împărăția Mea și să ședeți pe tronuri, judecând cele douăsprezece seminții ale lui Israel." Scrie si in alta parte in Sfanta Evanghelie: "27.Atunci Petru, răspunzând, I-a zis: Iată noi am lăsat toate și Ți-am urmat Ție. Cu noi oare ce va fi? 28.Iar Iisus le-a zis: Adevărat zic vouă că voi cei ce Mi-ați urmat Mie, la înnoirea lumii, când Fiul Omului va ședea pe tronul slavei Sale, veți ședea și voi pe douăsprezece tronuri, judecând cele douăsprezece seminții ale lui Israel. " Erau doisprezece Sfinti Apostoli,cate unul pentru fiecare din cele douasprezece neamuri ale lui Israel.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
E normal ca o tara sa vanda "Compania Nationala de Transport al Energiei Electrice"? | hydro314 | Generalitati | 61 | 26.08.2012 09:55:28 |
Hristos a fost întâmpinat cu răutate și ispite | NECTARIE | Generalitati | 0 | 29.12.2010 14:40:21 |
Evanghelia lui Iuda | ben_gal | Iudaismul | 7 | 15.04.2010 17:43:32 |
A fost Iisus Hristos Dumnezeu? | TheBigSmoker | Generalitati | 20 | 03.01.2010 13:42:52 |
|