Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.03.2011, 11:36:25
ioanacluj ioanacluj is offline
Member

Data înregistrării: 22.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Eu mă gândeam dacă tu meriți un bărbat atât de bun? Oare câte aventuri ai avut la viața ta? El a făcut pușcărie pentru ale lui, și de două ori nu este pedepsit omul pentru aceleași păcate, dar dumneata cum stai? Dar mama ta? Dar mai bine să nu-mi răspunzi căci este scris la rugăciune: ''... așa dăruiește-mi Doamne ca să-mi văd păcatele mele și să nu osândesc pe aproapele meu căci binecuvântat ești Tu în vecii vecilor. Amin.'' ceva de genul ăsta.
:)
Corect pusa intrebarea. Din nou corect ....nu voi raspunde. Asta incercam sa explic si eu ca nu poti pedepsi pe cineva de doua ori pentru ce a facut. Ce am facut eu............e problema mea si a lui Dumnezeu. Imi asum tot, nu va faceti griji. Dar nu regret. Eventual ma caiesc, dar sa regreti ce ai facut..........e tardiv. Poti vedea doar ce poti indrepta sau cum sa nu mai faci.......

Daca am lasat impresia ca-l judec............nu asta era intentia. Cred ca mai mult decat mine l-au inteles familia lui.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Se poate ierta un astfel de pacat ? marianmarian Generalitati 22 05.10.2013 09:45:59
Poate mama participa la botezul propriului copil? georgeval Botezul 50 17.05.2011 14:52:08
ce se intimpla cind o persoana nu poate ierta un rau care i s-a facut? patinina34 Generalitati 135 30.06.2009 22:37:03