Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.03.2011, 21:51:01
lugrez lugrez is offline
Banned

Data înregistrării: 18.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de xanixade Vezi mesajul
Clasic... martiriul ateilor care trăiesc într-o lume... creștină...

Și oare ce ai dori? Separarea comunităților pe baza ideologiilor promovate de acestea?
Probabil că nu. Cel mai probabil ți-ai dori ca lumea să fie atee, pentru că ateismul este pentru tine un adevăr veritabil, așa cum pentru mine e un adevăr veritabil ortodoxia...
Încetează să mai visezi enormități, să vrei luna de pe cer...
Eu consider corect ca cei ce vor anumite servicii sa plateasca singuri pentru ele, nu sa ia din fonduri publice in stil comunist, consider corect ca orice persoana X sa nu aiba pretentia ca are dreptul sa indoctrineze copilul lui Y cu ideologia lui politica, economica sau religioasa sau sa aiba pretentia ca daca Y isi expune ideile in public are dreptul sa-i bage pumnul in gura pentru ca nu e de acord cu el.

A se retine, n-am spus nici un fel de chestii concrete, se aplica tuturor pentru ca e un principiu.

Daca aceste dorinte ale mele sunt enormitati, e rau. Traim in jungla in care decide ala care naste cel mai mult, nu cu mult diferit de jungla in care "dreptatea e a aceluia cu muschii cei mai mari".
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni pentru atei. cod_gabriel Generalitati 48 11.08.2014 07:25:49
Atitudinea fata de atei anisoara Generalitati 7 07.11.2013 10:17:23
Cuvant pentru atei dobrin7m Generalitati 179 14.03.2011 10:03:30
atei rightful8912 Generalitati 646 05.08.2010 11:15:28