Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2011, 23:33:28
AdrianAamz AdrianAamz is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Elada / Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crocomau Vezi mesajul
Ar fi mai simplu sa-mi dati macar un exemplu de inchinare la Maica Domnului, practicat de Sfintii Apostoli sau o invatatura data de acestia, in acest sens. Va repet si dvs: eu incerc sa am o credinta crestin-apostolica. Ma intereseaza invataturile si exemplul Domnului Iisus Hristos si al Sfintilor Apostoli.
Am spus foarte clar ca NU se inchina nimeni la Maica Domnului, ci doar o cinsteste in mod deosebit si o cheama ca ajutor la rugaciune (DUPA modelul dat de Fapte 8, cazul Simon Magul : Rugati-va voi la Domnul, pentru mine, ca sa nu vina asupra mea nimic din cele ce ati zis. , si intarit de Iacov: Mult poate rugaciunea staruitoare a dreptului. STiti dvs., dupa Dumnezeu, pe cineva mai drept decat Maica Domnului ? )

In al doilea rand: daca vreti sa faceti dupa exemplul si invataturile Domnului Hristos, atunci trebuie sa fi vazut deja ca nu avea unde sa-si plece capul, ca postea si se ruga, ca spunea ca daca vrei sa fii desavarsit, vinde averile tale, imparte-le saracilor si urmaza lui Hristos...

Sa stiti ca tampenia aceea cu "Hristos da, Biserica nu" e contrazisa de insasi Scriptura, care spune ca Hristos este Capul Bisericii si ca s-a dat pe sine pentru ea ... or, daca dvs. vreti sa taiati capul si il tineti pentru dvs., aruncand trupul ca fiind nefolositor, va priveste; eu n-am nimic impotriva.
Numai ca daca Hristos s-a dat pe sine pentru Biserica si dvs. vreti sa-i urmati exemplul, nu stiu cum veti iesi din dilema...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum raspunde Dumnezeu rugaciunilor? anna21 Generalitati 56 24.01.2012 11:25:03
Despre viclenia sectantilor georgel23c Secte si culte 3892 03.10.2011 10:49:18
Dumnezeu raspunde omului credincios crissta Intrebari utilizatori 4 02.12.2010 19:04:42