Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.01.2011, 22:02:42
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Si ca sa fiu sigura ca intelegeti ce inseamna ramaneti cu bine, inseamna ca nu o sa va mai raspund la nici unul, dar nu pentru ca as fi suparata sau mai stiu eu ce, ci pur si simplu nu vreau ca rugaciunile mele sa isi piarda puterea din cauza discutiilor in contradictoriu cu voi, pentru ca ma rog in special sa existe femei preot la ortodocsi si acum ca am aflat ca nu exista nici o interdictie canonica in acest sens si ca problema se pune la nivel inalt, si ca la nivel inalt se gandeste ca si mine, si sunt deacord ca femeia este tratata rau in bisericile ortodoxe din cauza prejudecatilor si mentalitatilor gresite care nu au nici un suport in invatatura lui Hristos, nu vreau sa isi piarda rugaciunile puterea ci dimpotriva, este modul prin care pot ajuta cel mai bine ca femeile sa ajunga preot, tocmai pentru ca pana acum nu a fost rugaciune care sa nu imi fie ascultata si indeplinita pentru simplul fapt ca sunt convinsa 100% ca "cere si vei primi" este adevarat.
Deci ramaneti cu bine!
Mie nu-mi vine sa cred ca tu esti reala!
Fara suparare, vorbesc serios!

Crezi ca daca cineva se impaca cu toata lumea si se roaga ca elefantul roz sa zboare, Dumnezeu ii asculta rugaciunea..

Si temerea ca rugaciunile sa nu isi piarda "puterea" .. asta-i "crestinism" magic? Sau ce e?

Iata ca eu sunt femeie si nu vreau femei preotese!
Ai curaj, tupeu si muschi? Esti feminista convisa si vrei sa o arati?
Pai atunci apuca-te si fa copii, te lupta si ii creste sa ajunga oameni adevarati si iti indeplinesti menirea.

Ca asa este simplu sa faci lobby si sa raspandesti cuvinte pentru orice idee, cat de ciudata.
Dar este greu sa-ti intri in rolul de femeie (asa cum poate este greu si multor barbati sa fie barbati adevarati!).

Tags
din ospățul credinței

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Postul pentru femeile insarcinate anculina Postul 202 27.04.2016 09:39:32
Sfaturi pentru un prea-pacatos laur_3440 Pocainta 6 16.05.2010 20:02:26
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? andreicosmovici Generalitati 10 11.08.2008 08:29:04