Citat:
În prealabil postat de Melissa
Ai vazut fotografia unde cersetorul Dobri Dobrev, pupa mana unui copil????????Acel gest, vine spontan,fara programare si vine direct din sufletul lui scaldat in lumina! Are mult mai multa dragoste si smerenie decat acea zi 1 data pe an, cand papa spala picioarele slugilor.
Parerea mea!
|
Melissa, nu esti un copil ca sa fii asa de usor influientata de imagini.
Da, este impresionant de face Bunul Dobri, insa nu uita ca tu nu cunoasti intreaga poveste a acestui om ci judeci dupa imagini.
Poti tu oare sa spui ca-l cunosti cu adevarat?..Nu! In aceste cazuri este mai bine pentru suflet sa ne abtinem.
In privinta Papei, nu cred ca ai dreptate, el macar prin fapta reaminteste intregii lumi, prin televiziune, despre PRACTICALITATEA acestui gest care este unul de smerenie. La noi totul se face din vorbe...la capitolul fapte suntem nu ca in urma ci ani lumina in urma catolicilor si a celor ce fac ei pentru omenire. Revenind insa la Papa, ceea ce este in sufletul lui, smerit sau nu , nu este de competenta noastra sa ne imaginam. Nu ai cum sa stii tu ce este in sufletul lui sau daca are o inima buna sau de fiara. Eu tind sa spun ca are o inima buna deoarece pentru ca Dumnezeu sa te unga in pozitia aceea trebuie sa lucrezi mult la fiinta ta, zeci de ani... sa-i prezinti o fiinta schimbata, renascuta, imbunatatita, deci SUPERIOARA