Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.01.2011, 23:39:22
Pippo_'s Avatar
Pippo_ Pippo_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.01.2011
Locație: Cu capul in nori si picioarele pe pamant.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de o nestiutoare_ Vezi mesajul
Sa inteleg ca am ajuns la o idee comuna?:)
Ai nevoie de confirmare? :) Confirmat. Dar pentru a intelege bine toate situatiile, trebuie recitita intreaga discutie.

Cand ne gandim la lucrurile astea, trebuie sa ne intrebam "care este cea mai altruista solutie?" - aia sigur e pe placul lui Dumnezeu.
Vechi 17.01.2011, 23:43:06
o nestiutoare_
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pippo_ Vezi mesajul
Ai nevoie de confirmare? :) Confirmat. Dar pentru a intelege bine toate situatiile, trebuie recitita intreaga discutie.

Cand ne gandim la lucrurile astea, trebuie sa ne intrebam "care este cea mai altruista solutie?" - aia sigur e pe placul lui Dumnezeu.
Multumesc de confirmare:)...trebuie recitita,dar am impresia ca vorbeam cam de doua situatii in paralel,care mai apoi s-au amestecat:)),mie mi se tot intampla.
Multumesc si pentru timpul alocat raspunsurilor pentru postarile mele.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Salutul pascal "Hristos a înviat" - o mărturisire de credință laurastifter Morala Crestina 5 01.05.2012 00:08:57
Iubirea "Ilegala" in Biserica Lui Hristos...Si nu numai... savudanmihai Despre Biserica Ortodoxa in general 15 28.02.2011 00:23:44
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
"Viata in Hristos" de Sfantul Cabasila a aparut la EIBMBOR mihailt Stiri, actualitati, anunturi 0 02.04.2009 00:19:20