Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.01.2011, 10:46:45
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de macsim Vezi mesajul
Eu cred ca nu stiti... dar asta nu este treaba mea. Cat despre dragostea lui Dumnezeu ... sa stiti ca, daca nu am gasit-o la dumneavoastra (pentru ca nu mi-ati aratat decat veninul pe care l-ati acumulat) nu voi trage concluzia ca nu se afla de loc in biserica catolica.

Dragostea, incerc sa o arat celor care conteaza pentru mine atata timp cat sunt inca vii. Asa stiu ca le foloseste la ceva. Dupa ... nimeni nu stie.

Pentru ca a-ti luat ce a-ti vrut din cuvintele mele si le-ati interpretat in mod voit rautacios, eu pun punct oricarei comunicari cu dumneavoastra. Eu nu sunt sursa problemelor pe care le aveti, prin urmare nu consider ca trebuie sa fiu nici persoana pe care sa va varsati amarul.

Domnul sa va vindece si sa va calauzeasca!
M-ati intrebat citeva lucruri la care v-am raspuns punctual. Referitor la mintuire v-am dat si citate din biblie, iar eu tot punctual v-am intrebat citeva lucruri, iar dumneavoastra nu mi-ati raspuns (inclusiv versetul cu catapeteasma). Faptul ca am incredere in biserica mea pentru ca a adus roade si sint cirscumpecta atunci cind ma bombardeaza sectantii (uneori cu viclenie), care nu au nici un fel de roade nu inseamna decit ca astept ca Duhul Sfint sa ma lumineze sa-mi spuna cine are dreptate. Cum Duhul Sfint, citind Biblia, mi-a aratat versetul cu roadele, astept sa aveti si dumneavoastra roade. Pina atunci (mai ales ca nu mi-ati adus nici un verset din Biblie in care sa-mi spuneti ca gresesc in credinta mea) consider ca sectele/cultele neoprotestante sint pe un drum gresit, iar unele din ele, pentru zeciuiala, folosesc metode imorale pentru a-si atrage adeptii, asa cum a aratat initiatorul acestui topic.

Last edited by nutucutu; 17.01.2011 at 15:48:27.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38