Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.01.2011, 22:10:22
Templier Knight's Avatar
Templier Knight Templier Knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.11.2010
Locație: Unknown
Religia: Ortodox
Implicit Buna

Am si eu postu ala neo protestant speranta tv , tocmai am vazut de curand nu mai stiu cum am schimbat si am ramas uimit , era o emisiune straina in care un pastor adventist critica ortodoxia , mai ales cultul icoanelor cum ca, Imparatul Constantin in crestinismul primar folosea metode pagane pt ai converti la crestinism pe oameni prin icoane , statuiete , si avea ceva fanatic despre primii crestini , cum ca ei nu aveau nevoie de icoane si altele si ca ei credeau pur si simplu in Hristos , nu infirm acest lucru dar noi avem 2000 de ani de Traditie ,atatia Sfinti Parinti, mai povestea despre el cum a cunoscut adevarata credinta convertindu-se de la catolicism la adventism , si devenind pastor ,ca doar nu ti trebuie mari studii doar sa stii sa citesti din Biblie ca acuma toti se fac pastori .Trist, prea multa ura la adresa Ortodoxiei

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38