![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Exemple!!! Altminteri tot ce faci se numeste improscare ieftina cu venin!!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca in VT se vb de zeciuiala, de ce nu o practica toti NP, ci doar o parte din ei? ca sa-L triseze pe D-zeu?
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doar atat ai putut? VT este mult mai mult de atat. |
|
||||
|
||||
![]()
Am si eu postu ala neo protestant speranta tv , tocmai am vazut de curand nu mai stiu cum am schimbat si am ramas uimit , era o emisiune straina in care un pastor adventist critica ortodoxia , mai ales cultul icoanelor cum ca, Imparatul Constantin in crestinismul primar folosea metode pagane pt ai converti la crestinism pe oameni prin icoane , statuiete , si avea ceva fanatic despre primii crestini , cum ca ei nu aveau nevoie de icoane si altele si ca ei credeau pur si simplu in Hristos , nu infirm acest lucru dar noi avem 2000 de ani de Traditie ,atatia Sfinti Parinti, mai povestea despre el cum a cunoscut adevarata credinta convertindu-se de la catolicism la adventism , si devenind pastor ,ca doar nu ti trebuie mari studii doar sa stii sa citesti din Biblie ca acuma toti se fac pastori .Trist, prea multa ura la adresa Ortodoxiei
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tot de la domnia sa am descoperit ca la nunta din Cana, la Cina cea de Taina, vinul era de fapt must; atunci cand Pavel ii recomanda lui Timotei 1 paharel de vin pt desele sale slabiciuni, de fapt ii recomanda 1 paharel de must... Deci chiar ma amuz la ce ii poate duce capul.. La miezul noptii este Telefonul de la miezul noptii, unde suna toti scrantitii , iar scrantitii din studiou ii mangaie cu cateva vorbe de duh...ei, cercetati emisiunile sa vedeti ce comici sunt...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
||||
|
||||
![]()
Am auzit ca la adventisti nu se foloseste vinul la Sfanta Impartasanie si suc de struguri deoarece vinul contine alcool, acest lucru fiina un pacat acela de a consuma alcool, prea exagerat, dintr o lingurita de vin nu cred ca intri in coma alcoolica
|
|||
|
|||
![]()
bine ca nu folosesc lapte praf :))
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu-ti spusei, ca Hristos la nunta din cana galileii a transformat apa in must...numai ca nunul si nuntasii se imbata cu si asa ceva...
|
||||
|
||||
![]()
Iti pot confirma acest lucru.E vin fiert pt ca astfel iese alcoolul.Rezista si iarna acest must minune.Ce.i drept e bun cu apa minerala ca e natural,dar de aici pana la a spune ca Iisus a prefacut apa in must...sau ca la Cina cea de Taina tot must era in cupa....si eu am ramas socata cand mi.a zis asta colega mea adventista.E ca un fel de ROBBY BUBLLE SAMPANIE PT COPII
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|