![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu! ma uit chiar pe speranta TV si chiar mi drag Aron Moldovan, si am si spus de ce. Foloseste Scriptura , ai dreptate, pe EGWhite chiar deloc (din cate am vazut eu). Dar in orice expunere de credinta foloseste la inceput "mi se pare ca...", "cred ca vrea sa spuna ca..." sau alte expresii... Am vazut asta-noapte o redifuzare a unei emisiuni in care pastorul Aron, nesanatos ca toti ceilalti amagiti ai satanei, isi argumenta prostia si inselaciunea folosindu-se de negarea invataturilor ortodoxe.. Eu cred ca, daca n-ar fi ortodoxia si catolicismul , n-ar fi nici o secta NP...sectele am impresia ca sunt parazitii care traiesc atasati de BO si BC, separat nu pot...
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
Întrucâtva ai dreptate. Dacă n-ar fi ortodoxia și catolicismul (și toate celelalte culte și secte), ar fi doar Creștinismul Primar, cel al sfinților apostoli. Din păcate, creștinismul a avut un drum sinuos pe parcursul istoriei...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS. pastorul tau face misiune pe jos ca Luca si Cleopa? la tine in casa va adunati pentru frangerea painii? la care templu va rugati? ....
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|