![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Situația este foarte clară în Serbia: Irineu ereticul e cel negru iar Artemie cel prigonit pentru dreptate e cel alb. Ați văzut doar cu câtă sălbăticie au trimis fiarele poliției albaneze (musulmane) să evacueze călugării și maicile de la mănăstirea părintelui Artemie din Kosovo! Și apoi cum BOS a recunoscut independența. Sau mai bine spus Irineu a recunoscut independența. Mare grijă fraților! Asta ne privește pe noi toți! Nu că „nu-i treaba mea, noi să ne vedem de ale noastre”. Astea sunt ale noastre! Vedeți că e foarte grav păcatul să asculți de un eretic, în cazul ăsta Irineu. Vedeți că în cazul ăsta nu numai că nu mai trebuie ascultat Irineu, dar e și păcat grav! Căci toți cei ce-l ascultă dau defapt ascultare unui eretic. Grijă foarte mare! Treaba asta cu „nu e treaba mea”, „să fie sănătos, nu mă bag”, „am alte treburi”, „noi să ne vedem de păcatele noastre” e falsă smerenie și ignoranță! Să nu dormim, să veghem pururea! Dar să ne și rugăm pentru sufletul lui Irineu, ca să înțeleagă căile greșite în care se află! Să ne rugăm lui Dumnezeu să îl facă să înțeleagă că ecumenismul duce spre pierzare, la fel cum duc și masonii care cel mai probabil l-au pus în scaunul patriarhal.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! Last edited by colaps; 12.12.2010 at 23:21:25. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lepadarea de sine si chipul Lui Dumnezeu in om. | MariS_ | Din Noul Testament | 36 | 24.08.2011 14:23:00 |
Patriarhul Pavle al Serbiei va fi înmormântat mâine , 19 noiembrie 2009 | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 18.11.2009 21:13:19 |
A murit Patriarhul Pavle al Serbiei | Hector | Stiri, actualitati, anunturi | 16 | 18.11.2009 14:22:32 |
moartea patriarhului Alexei | alexandrumelenteev | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 06.12.2008 15:17:41 |
|