![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu îmi amintesc ca papa Ioan Paul al II-lea și patriarhul Teoctist să fi slujit vreodată împreună. Cel puțin nu Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie. Se prea poate să fi făcut o rugăciune împreună.
Eu aș fi foarte fericit să mă rog împreună cu ortodocșii și protestanții. Asta e altceva decât Liturghia și intercomuniunea: acestea le voi face cu și mai mare bucurie împreună, atunci când vom fi "o turmă și un păstor". Cât timp suntem mai multe turme, cu păstori diferiți, nu se poate.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lepadarea de sine si chipul Lui Dumnezeu in om. | MariS_ | Din Noul Testament | 36 | 24.08.2011 14:23:00 |
Patriarhul Pavle al Serbiei va fi înmormântat mâine , 19 noiembrie 2009 | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 18.11.2009 21:13:19 |
A murit Patriarhul Pavle al Serbiei | Hector | Stiri, actualitati, anunturi | 16 | 18.11.2009 14:22:32 |
moartea patriarhului Alexei | alexandrumelenteev | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 06.12.2008 15:17:41 |
|