Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.09.2010, 15:21:14
Don_Juan's Avatar
Don_Juan Don_Juan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.02.2010
Locație: Terra, Calea Lactee
Religia: Ortodox
Question

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Te distrezi degeaba:

-Toată Creația, o inimă de forma ochiului drept al Lui Dumnezeu are în jur de 7500 de ani, și este Templul Lui Dumnezeu.
-Pământul nu e glob ca să poată Soarele și Luna să se învârtă în jur, ci Luminătorii merg mereu pe deasupra Pământului ieșit din apele de jos care este plat denivelat unde marginea este originea din care pleci în ce direcție vrei paralel cu pământul și ajungi de unde ai plecat. Răsăritul și apusul și mărirea și micșorarea nopților și zilelor spre poli, precum și eclipsele de Lună sunt efectul refracției și reflexiei și unghiului critic sub care lumina se frânge de nu mai ajunge în locul în care te afli. Iar aurorele sunt același efect, nu mai ajunge lumină din pricina refracției căci soarele e în drumul lui drept spre polul opus și vine lumină pe deasupra din reflexii care întâlnind pături de aer se difuzează vizibil. Soarele își schimbă direcția când se lovește de latura Cubului care formează Cerul, la mijlocul verii sau al iernii.

Nici vorbă de modele planetare și heliocentrice sau geocentrice, iar americanii se vor prăbușii cu toate teoriile lor, iar sateliții se află în zona de Cer unde apele nu mai se adună în adunările lor ca să formeze mările și merg și ei pe deasupra pământului exact ca Soarele și Luna...

Draci au cei ce se încăpățânează să-i creadă pe savanții aristocrați vrăjitori explicaționiști cu toate că le-am arătat pe forum cât de mincinoși și absurzi sunt ca să susțină astfel de aberații și teorii ''științifice''... Nu de alta dar sunt false. Iar americanii firește că mint că doar nu-s fraieri să arate poze din spațiu ci prezintă poze trucate în care amestecă modelele cu realitatea... dar din cosmos se vede pământul plat și un cerc din pricina ochiului ce privește... căci razele de lumină suferă refracția în păturile de aer și efectul este că vezi un cerc, căci refracția este la fel pe toate direcțiile.

CreștinOrtodoxă, lasă-l dragă, dacă el vrea să creadă formulelele și legile absurde de datare cu C14 n-ai ce să-i faci, că deși li s-a demonstrat absurdul sunt mereu unii care persistă să se încreadă cu savanții. Se bălăcesc în minciuni modelate științific-o fantastic... SiFi.
Scuze dar nu mi-am dat seama daca postarea ta e satirica sau serioasa.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spune biserica despre sport si competitie? alexdu Generalitati 12 27.01.2012 09:58:21
Dinozaurii mateiash Din Vechiul Testament 42 16.05.2011 19:05:41
Ce ne-ar spune Dumnezeu despre buretii de padure? unamic Despre Sfanta Scriptura 20 24.10.2010 00:42:21
Ce spune biserica despre implanturile artificiale ? seby_din_brasov Generalitati 13 01.03.2009 20:51:14
Cine imi poate spune mai multe despre pr Dan Badul paraschevaiasi Generalitati 1 29.10.2007 02:34:59