Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.09.2010, 18:27:48
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Don_Juan Vezi mesajul
Nici eu nu sunt de acord cu multe din teoriile savantilor. De fapt nu sunt de acord cu cele care sunt contradictorii credintei mele.
:) Da, dar vezi tu, in comparatie cu marii savanti si deschizatori de drumuri care ne-au scos din bordee de lut cu balegar si cu haznale si ne-au instalat la bloc, cu canalizare, lumina si gaz, tu deocamdata nu ai nimic de spus si nimeni nu se inghesuie sa-ti citeasca parerea.

Ei in iubirea lor pentru aproapele au contribuit cu ceva la bunastarea lui si la "purtarea sarcinilor" tu insa ce ai facut?
Reply With Quote
Vechi 07.09.2010, 18:40:19
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
:) Da, dar vezi tu, in comparatie cu marii savanti si deschizatori de drumuri care ne-au scos din bordee de lut cu balegar si cu haznale si ne-au instalat la bloc, cu canalizare, lumina si gaz, tu deocamdata nu ai nimic de spus si nimeni nu se inghesuie sa-ti citeasca parerea.

Ei in iubirea lor pentru aproapele au contribuit cu ceva la bunastarea lui si la "purtarea sarcinilor" tu insa ce ai facut?

Nu cred că mai e nimic de zis, dacă unii ajung să considere pe șarpele satana ca fiind un deschizător de drumuri...

Și ce crezi dumneata că sunt blocurile altceva decât niște capacne, niște bombe cu ceas... chiar dacă stau la bloc nu susțin viața asta de blocurist.

Un bordei de lut căptușit cu bălegar era mult mai curat și mai moral și mai simplu și liniștit și mai puțin amăgitor decât toată viața asta gLumească creată de savanți... de renume mondial... Și cred că realizezi ce sarcini au purtat?! Păi li s-a trasat sarcină de partid și au crezut și au ascultat cu toții ca la baalamuc cel mic... fiindcă era turc și avea harem mare și se îndrăgostea mereu de câte un alt harem... și l-au crezut grozav de tare toți fraierii... și așa și era... era grozav de tare prost... cine? Păi Muc cel mare ce credea în baallah că ajunsese mare maallahian și se corcise apoi cu țăranul român... că țăranul săracul e ca fraierul zgârcit și minteresat, nu-l păcălești la bani, și ce nu face săracul pentru un blid de linte sau pentru un loc de muncă unde să poată sta!.. la bloc... Așa ca mine... deci nu mai e nimic de zis.

Last edited by vsovivi; 07.09.2010 at 18:47:52.
Reply With Quote
Vechi 07.09.2010, 18:51:08
Don_Juan's Avatar
Don_Juan Don_Juan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.02.2010
Locație: Terra, Calea Lactee
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul

Stii bine ca unui credincios nu-i trebuie lumina, gaz si altele pentru a se putea ruga in liniste. Ia zi tu te simti mai bine in cusca ta cu gaz, lumina si canalizare sau in mijlocul naturii?
E adevarat ca nu am nimic de spus, era doar o conversatie cu un alt user in care mi-am expus punctul de vedere si nici nu vreau sa se inghesuie lumea (asa cum ai facut tu) sa-mi citeasca parerea, ci doar userul vizat (asta daca are chef).
Permite-mi sa ma indoiesc ca aceste descoperiri s-au facut din pricina iubirii aproapelui.
Eu nu am facut nimic dar am dreptul de a avea o ideologie proprie.

Last edited by Don_Juan; 07.09.2010 at 18:54:55.
Reply With Quote
Vechi 07.09.2010, 21:16:18
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Don_Juan Vezi mesajul
Stii bine ca unui credincios nu-i trebuie lumina, gaz si altele pentru a se putea ruga in liniste. Ia zi tu te simti mai bine in cusca ta cu gaz, lumina si canalizare sau in mijlocul naturii?
.
Cu siguranta ma simt muult mai bine in "cusca" mea si ma bucur nespus ca am apa calda non-stop si curent la prize, ca sa nu mai vorbesc de toaleta si baie. Este aproape ca in Paradis iar faza trecatoare cu "natura" de pe la 20 de ani a trecut asa cum o sa-ti treaca si tie(desi nu-ti vine sa crezi :)))(asa cum ti-a trecut si de Beatles, nu?). Imi ajung citeva plimbari pe ici colo.
Mai imi place sa imi decorez "cusca" cu tablouri si icoane, sa ma intind pe canapea sa ma bucur de un pat moale, comfortabil in caldura din "cusca".
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spune biserica despre sport si competitie? alexdu Generalitati 12 27.01.2012 10:58:21
Dinozaurii mateiash Din Vechiul Testament 42 16.05.2011 20:05:41
Ce ne-ar spune Dumnezeu despre buretii de padure? unamic Despre Sfanta Scriptura 20 24.10.2010 01:42:21
Ce spune biserica despre implanturile artificiale ? seby_din_brasov Generalitati 13 01.03.2009 21:51:14
Cine imi poate spune mai multe despre pr Dan Badul paraschevaiasi Generalitati 1 29.10.2007 03:34:59