Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.09.2010, 10:19:22
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

pentru Traditie1

Istoria a demonstrat ca religia nu face omul mai bun, din contra.

Argumentatia ta cum ca Pamantul este creat de Dumnezeu recent, dar ca l-a facut sa para batran.
Ca distantele dintre Pamant si stele nu sunt reale, cu o "amaginre" pusa la cale de Dumnezeu ca sa-i piarda pe pacatosi, este puerila.
Stiam ca "Dumnezeu nu voieste moartea pacatosului, ci sa se intoarca si sa fie viu".
Ori ce imi spui tu este exact pe dos.
Ba chiar Dumnezeu nu se multumeste cu pacatele pe care le face omul, practic il inseala pentru a pacatui si mai mult si pentru a avea motiv sa-l pedepseasca ...
Si spuneati ca Dumnezeul din NT este altfel decat cel din VT. Nu prea pare.

"Trebuie să crezi în Dumnezeu împotriva oricărei dovezi."
- asta e super tare si spune multe!!!!!

"Acei intelectuali care ajung să se îndoiască de existența lui Dumnezeu sunt niște spirite limitate, fără profunzime filozofică"
Abia cel ce pune la indoiala existenta lui Dumnezeu si-a depasit limitele.
Chiar daca va ajunge la aceeasi concluzie, aceea ca Dumnezeu exista, a facut-o pentru ca asa a crezut el, nu pentru ca "trebuie să crezi în Dumnezeu împotriva oricărei dovezi", altfel ajungi in iad.

"cu siguranță nu ai avut acces la scrierile cu adevărat valoroase din Biserică" - da-mi exemple.
"Iar datoria ta nu era să-L descoperi pe Dumnezeu ci să-L slujești chiar și în lipsa oricărei dovezi, până la moarte." - asta imi spune ca Dumnezeu chiar nu exista, nu are cum sa-mi ceara asa ceva, decat daca ar gandi ca tine ...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce ne-a creat Dumnezeu? Templier Knight Generalitati 6 17.03.2011 17:56:39
Papa: Dumnezeu s-a aflat in spain spatele Big Bang. Universul n-a aparut intamplator. Eugen7 Teologie si Stiinta 15 09.01.2011 17:42:36
De ce Dumnezeu ne a creat? KittyNou Generalitati 186 13.09.2010 21:47:09
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge yawbaj Teologie si Stiinta 122 30.06.2010 19:07:30
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge yawbaj Teologie si Stiinta 1 23.06.2010 15:35:14