![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Nu a râs nimeni de infirmitatea lui (iarăși inventezi) iar prin pitecantrop se face referire la credința lui în evoluționism. Dacă ție ți-e rușine că ești urmaș de pitecantrop atunci recunoști că evoluționismul e o teorie degradantă sau idioată, și aici sunt de acord cu tine. Apoi, apelul tău la a certa pe fratele nostru greșește și sub alte două aspecte: 1. Acest haking chiar este un gunoi (datorită hulei față de Dumnezeu și adevăr) și nu e cazul să-i iei atât apărarea chiar dacă jignirile aduse lui ar fi fost reale. 2. Nu e cazul să ceri tu să fie certat fratele nostru atât timp cât nu ai respect pentru credința noastră și te legi obsesiv, în fiecare zi de credincioși și Biserică. Uiți că ești tolerat pe acest forum și asta denotă lipsă de bun simț. Citat:
Dumnezeu însă are cauza propriei existențe în sine însuși, prin faptul că nu e natural ci supranatural.
|
|||
|
|||
![]()
Nici nu poate sa existe o lauda in atitudinea "olimpiana" cu care priveste "meleagurile mioritico-ortodoxe". Dimpotriva ...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Esti praf ... nici nu are sens sa comentez aberatiile pe care le-ai scris. Totul este o rastalmacire bolnava ... |
|
|||
|
|||
![]()
Am vazut si eu pe Yahoo News noua parere a lui Stephen Hawking.
Nu e primul si nici ultimul om de stiinta care crede ca Dumnezeu nu exista. Este un om periculos... pt ca este un geniu care nu crede in Dumnezeu. Cam toate geniile care nu cred in Dumnezeu creeaza dezastre. Mai de folos iti este sa nu stii nici sa citesti si sa crezi in Dumnezeu decat sa fii un geniu care descopera de energia nucleara, sau care spune ca omul se trage din maimuta si alte de-astea... |
|
|||
|
|||
![]()
Mai frate Stephen Hawking nu are idee despre lucrarile necreate ale lui Dumnezeu si de aceea zice asemenea chestii.
Intrebarea cine a creat legea gravitatiei? Sa nu mai zicem ca nimeni nu stie ce e gravitia din ce e alcatuita adica ca s-a tot cercetat aceasta dar nu s-a gasit. Ci se stiu numai unele efecte ale gravitatiei.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Stephen Hawkins este cel mai mare fizician in viatza..si poate unul dintre cei mai mari care au existat vreodata.Ideile lui..cu greu pot fi contestate.Din punctul meu de vedere poate nu Dumnezeu a facut universul..Dar clar a facut legile care a dus la aparitia lui.Intelegerea lui Dumnezeu cred ca se afla aproximativ in acelasi stadiu ca si intelegerea lumii inconjuratoare de catre savanti.S-au descoperit cateva dar mai sunt multe..multe alte lucruri de aflat.Aluzia de mai jos referitor la handicapul fizicianului ..mi se pare de un imens prost gust pentru un asemenea forum..pacat...
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu ai experimentat aproximativ 0,000000000000000000000001% din Univers si declari ca Universul este ordonat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ma mir de halul in care a ajuns. Prostia a ajuns virtute si virtutea a ajuns prostie.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asadar, se cuvine teologilor (ortodocsi) sa urmeze exemplul preotului George Lematre si al Sfintilor Parinti, sa explice legatura intre stiinta si religie si evident sa cobata cu argumente solide devierile de la adevar (atat teologice cat si stiintifice). Nu poti combate ceva ce nu cunosti. Nu poti cunoaste adevarul fara Duhul Sfant. Nu poti avea deplinatatea Duhului Sfant fara Sfanta Impartasanie (unirea reala cu adevarat trupul si sangele Domnnului Hristos Iisus) IN CONCLUZIE NU VA AMAGITI SINGURI CA NU EXISTA DUMNEZEU. STIINTA NU VA PUTEA NICIODATA SA INFIRME EXISTENTA LUI DUMNEZEU. LEGILE STIINTEI CARE GUVERNEZA UNIVERSUL, CUM AU APARUT ELE? POATE CINEVA (VREO CREATURA INTELIGENTA, OM SAU INGER) SA MODIFICE VREO LEGE A UNIVERSULUI? CONSTANTELE DIN UNIVERS CINE LE POATE EXPLICA? (NUMARUL PI, SARCINA ELECTRONULUI, CONSTANTA LUI PLANK...) SI IARASI NU VA AMAGITI CA STIINTA ESTE IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU. CUM SA FIE IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU CReATIA LUI IRATIONALA CAND SI IN EA SE VEDE MARETIA CREATORULUI, DUPA CUM SPUNE SFANTUL PAVEL: "Pentru că ceea ce se poate cunoaște despre Dumnezeu este cunoscut de către ei; fiindcă Dumnezeu le-a arătat lor. 20. Cele nevăzute ale Lui se văd de la facerea lumii, înțelegându-se din făpturi, adică veșnica Lui putere și dumnezeire, așa ca ei să fie fără cuvânt de apărare, " Romani 1,19-20 Last edited by Eugen7; 04.09.2010 at 09:39:01. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce ne-a creat Dumnezeu? | Templier Knight | Generalitati | 6 | 17.03.2011 17:56:39 |
Papa: Dumnezeu s-a aflat in spain spatele Big Bang. Universul n-a aparut intamplator. | Eugen7 | Teologie si Stiinta | 15 | 09.01.2011 17:42:36 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 122 | 30.06.2010 19:07:30 |
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 1 | 23.06.2010 15:35:14 |
|