Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Slujba inmormantarii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.07.2010, 08:57:42
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CalmDown Vezi mesajul
Nu prea am timp să mă gândesc la asta. Am un serviciu, trebuie să-mi câștig existența, fiindcă nu mi-e prea ușor (alții îmi spun că n-ar putea trăi cu veniturile mele, mă rog e vorba de percepție și de ceea ce-ți dorești de la viață), trebuie să răspund solicitărilor lu' fi' mea, lu' fi' miu (care au nevoie de ajutor la școală), soției, părinților și socrilor care sunt extrem de bolnavi, trebuie să dau iubire, fiindcă am primit destulă până acum.
Dar, dacă tot ați pus întrebarea aceasta și dacă mă gândesc bine, cred că nu mă iubesc: nu am poftă să mă sinucid fiindcă ceilalți nu pot să înțeleagă cât sunt eu de deștept, arătos, bun, capabil, chipeș, competent, destoinic, dotat, experimentat, falnic, frumos, grandios, impozant, impresionant, impunător, încercat, înțelept, înzestrat, maiestuos, măreț, minunat, pregătit, priceput, semeț, splendid, strălucitor, valoros, versat, vrednic, în definitiv, Doamne iartă-mă, sunt prea mândru ca să mă sinucid. (totuși, dezbaterea de aici este despre Mădălina Manole).
Hai,zambeste,Calm Down si descreteste-ti fruntea...viata asta nu este o competitie cu cei din jur,da-ti voie sa fii in armonie si iubire cu tot ce te inconjoara si vei descoperi mai multe decat crezi!

Doamne ajută!

P.S. 1. Nu vreau să pară o jignire (așa cum încercați dvs. ceva mai sus: "acest lucru cere o deschidere spirituala pe care,probabil,in prezent nu o ai sau nu doresti sa o ai si poate,de ce nu,ceva cunostinte de psihologie,"), dar, dacă tot ați adus vorba, printre altele pot să vă informez că am ceva studii de psihologie și în acest moment, trebuie să termin (predau) o lucrare chiar în acest domeniu (mă presează timpul), poate aș fi fost mai atent la explicațiile psihologice de care aveți atâta nevoie. A propos, de aceea sunt pe calculator toată ziua și am intrat, făcându-mi chiar un cont pe acest forum (site), de care nu știam că există până acum o săptămână.
2. Spre cultura dvs. generală: singurul domeniu în care am îndrăznit să mă amestec pe acest forum fără să cunosc prea multe lucruri este dreptul (dar se poate învăța).
Dragul meu prieten,nu te supara pe mine,aici discutam chiar daca ne mai tachinam reciproc..."ca asa'i in tenis!"
Iarta-ma,dar daca ai studii in psihologie,eu nu pot pricepe neam cum de nu stii ca sinucigasii nu se iubesc si nu se accepta pe ei insisi?Si cum de confunzi iubirea de sine cu egoismul sau narcisismul? Nu trebuie sa ai doctoratul in psihologie ca sa cunosti aceste lucruri elementare!
Insist,daca pe mine nu ma crezi sa mergi la profesorii de psihologie pe care ii ai si sa ii intrebi cum sta treaba cu subiectul asta.
Revenind,daca tu nu ai timp de tine si nu te iubesti pe tine insuti...cum de astepti sa ai aceasta deschidere si disponibilitate fata de ceilalti?Ar fi paradoxal...
"Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti!"...cum vei sti sa il iubesti daca nu te poti iubi pe tine?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Madalina Manole a plecat la Domnul ! cristiboss56 Generalitati 238 04.10.2021 15:38:38
Balada Mesterul Manole costel Generalitati 3 14.12.2010 10:07:59