![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A fost socant, adevarat...dar acum ce sa facem? Sa o tinem luni in sir cu "vai biata de ea, marea si nemaipomenita Madalina"...hai sa fim seriosi!!! Am scris si pe celalalt topic: eu nu am apreciat-o ca artista, pentru mine era echivalentul unui magar care rage pe scena...dar ca femeie a fost foarte frumoasa, ca om nu ma pronunt pentru ca nu stiu decat ce s-a scris in ziare (iar eu nu am o parere buna despre ziare), dar daca e adevarat ce se scrie inseamna ca avea un caracter infect si materialist, ceea ce din pacate se vede si din acest ultim gest pe care l-a facut. In rest, pana la urma a fost un suflet intr-un trup, suflet de care s-a ales praful din proprie alegere si cu buna stiinta. Aceste intamplari ar trebui luate in seama doar ca exemple pentru cei ce macar o data in viata s-au gandit sa recurga la un astfel de gest.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Madalina Manole a plecat la Domnul ! | cristiboss56 | Generalitati | 238 | 04.10.2021 15:38:38 |
Balada Mesterul Manole | costel | Generalitati | 3 | 14.12.2010 10:07:59 |
|