![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Dacă nu credeți că Biserica este maică și învățătoare, vă asemănați cu protestanții. Iar dacă, de fapt, credeți, atunci răspundeți la întrebarea: ce trebuie să faceți dacă mama vă cere un anumit lucru ? Ce credeți că ar trebui să facă o fetiță a cărei mamă spune: "fiica mea, în zilele cutare și cutare să nu mănânci porc !". Și cam ce credeți despre un copil care nu ascultă asta, zicând "Mama nu poate să-mi poruncească mie. Mama poate să îmi dea anumite îndemnuri de care eu sunt în drept să țin seama sau să nu țin seama". Sau zicând "Mama, să-mi poruncească mie ? Eu nu accept porunci decât de la tata. Or, tata nu mi-a spus nimic despre asta, atunci când a plecat pentru o vreme !".
Vedeți dv ? Tata a plecat, dar nu ne-a lăsat copii ai nimănui. Ne-a lăsat în grija mamei, cu care am auzit că mai și vorbește din când în când, prin mesageri. Și tare se va supăra, văzând că nu am ascultat-o.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul Sfintilor Apostoli | mirelat | Sfintii Apostoli Petru si Pavel | 35 | 14.06.2015 18:33:52 |
Iertarea lui Petru si repunerea lui intre apostoli | Ana-Maria N | Sfintii Apostoli Petru si Pavel | 5 | 22.05.2012 12:13:02 |
La Multi Ani PETRU si PAVEL | Melissa | Generalitati | 11 | 29.06.2011 21:23:27 |
Imbratisarea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel | vesalonmaricica | Intrebari utilizatori | 2 | 31.05.2010 10:56:09 |
Lansare de Micromonografie a Bisericii " Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Chichis | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 29.05.2010 15:29:29 |
|