![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu e vorba de cei care gresesc, care cad, sau sunt inselati..pentru ca asta stiu si eu, nu e nimic nou, si nu lovesc in cultul tau...si ar trebui sa vezi mai departe de aceasta tendinta de a apara totul, si a arunca pisicile si cainii peste gard, pentru a ramane tu in ochii interlocutorului ca daruit, si argumentand asa cum argumentezi...desi ceva nu se leaga! Te intreb inca o data, ce imi poti spune despre cei care se roaga lui Dumnezeu, cer darul vorbirii in limbi, si pe Duhul Sfant...si se comporta asa cum am descris eu mai sus, si se poate vedea si pe youtube? Voi ati afirmat ca nu exista nici un dubiu asupra faptului ca cei care cer Duhul Sfant il si primesc...insa eu vreau sa imi spui tu, de ce ar fi ciudat ceea ce se poate vedea intre crestinii penticostali de pe youtube, si de ce sunt filmulete proaste...de moment ce ei se roaga lui Dumnezeu, si cer Duhul Sfant???? Sa avem dubii pana la urma, sau nu? Cum ajung sa fie inselati niste oameni care se roaga lui Dumnezeu...daca ei cer numai lucruri bune, daruri descrise in Sfanta Scriptura, ca si tine de altfel? Acum ai inteles?
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|