![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Pai normal ca tu trebuie sa traiesti ca preotii care au primit harul Duhului Sfant prin succesiune apostolica...si traiesc precum Apostolii, avand o credinta apostolica...ce ti-am sugerat eu sa traiesti altcumva? Citat:
Daca vorbim despre ceea ce credem noi, e una...insa afirmatiile lor pot fi aceleasi ca si alte tale....si acum vine raspunsul(-intrebare) dat de mine, prin insasi vorbele tale " Daca amandoi afirmati acelasi lucru, de unde sa stiu eu care are dreptate...poate ca aveti amandoi, sau nici unul!!!?" ![]() O alta intrebare pentru tine, conform principiului introdus de Luther dupa Reforma, si anume " Sola Scriptura", Scriptura se explica singura...a gresit Luther facand aceasta afirmatie, si crezand acest lucru? Se pare ca tu nu ai o lumina prea clara asupra anumitor versete, desi oricine se presupune ca ar intelege Sfanta Scriptura... Nu cred ca tu poti fi incult, sau nu stii sa citesti...dar in pofida acestei realitati, totusi nu ai o lumina clara asupra intregii Scripturi, astfel...cum explici acest sentiment de " lumina neclara"...in conditiile in care cineva a introdus acest principiu, afirmand ca toata lumea o poate intelege, deoarece se explica singura? Daca se explica singura, de ce se ocupa penticostalii cu interpretarea versetelor...pe siturile lor, si nu scriu doar versete...si atat? Sfintii Parinti din primele secole crestine au gresit,pe ei ii cititi...sau numai ce interpreteaza pastorii penticostali?
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 01.06.2010 at 12:26:19. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|