Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Si totusi cine da lectii cui, si cu ce scop...pentru ca eu nu inteleg?
Tu ai trecut de la ortodocsi, si i-ai tot vorbit de rau( desi nici nu mai era neaparat nevoie, de moment ce ai simtit ca nimic din ce aveai aici, nu iti va lipsi)...iar acum spui ca acest lucru e pacat, dar chiar esti sincer deranjata atat de cei care au opinii negative despre Ortodoxie, cat si despre cultele NP, sau...te afecteaza de fapt numai opiniile negative legate de anumite denominatiuni NP?
Tu cand ai parasit Ortodoxia, chiar aveai o opinie obiectiva, sau a fost doar decizia ta...si fara pretentia de a fi si obiectiva in ochii tuturor?
|
Politica este in floare peste tot. Orice om, cand trece de la un cult la altul, va auzi vorbe rele despre celelalte. Asa-i cu partidele politice se barfesc unii pe altii ca si cum de asta ar depinde existenta lor.
Insa un om sincer cautator va intelege intr-un tarziu , citind in Biblia aia mare si neagra, ca ura si minciuna duc spre iad . Nu ma feresc sa aud/spun ce e rau in denominatia mea. Numai sa fie adevarat si sa nu o condimentez cu resentimente.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Last edited by Doriana; 16.04.2010 at 09:11:57.
|