Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.03.2010, 00:15:05
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Vad ca si Fani a raspuns la acest mesaj iar eu sunt de aceeasi parere cu ea. Necuratia femeii respective nu are de-a face cu crestinismul.
Pe furis sau pe fata, asta nu conteaza, ideea este ca Iisus nu a respins-o, ci a vindecat-o de boala ei! Asta e morala acestei relatari.
Iisus Hristos ne iubeste pe toti si nu face exceptii de la regula, nu pune conditii peste conditii, nu face din credinta ortodoxa o insiruire de subordonate conditionale printre care omul sa trebuiasca sa jaloneze.

Doamne ajuta!
Femeia respectiva nu avea menstruatie, sa ne intelegem. Femeia avea o boala grava si pierdea sange de ani de zile. Sa nu amestecam lucrurile pentru a ne indreptati. Intr-o astfel de situatie nu mai e vorba de neascultare. Femeia respectiva nu a facut neascultare in luna respectiva, ci a venit la Iisus cu scopul sa fie vindecata, ca apoi sa poata respecta canonul.

Nu cred ca e cazul sa ne distrugem credinta ortodoxa cu inovatii , iesind de sub ascultarea Sfintilor Parinti numai pentru a ne asemana cat mai mult cu catolicii. Sa lasam sa faca altii misiune ecumenista, iar noi sa ne vedem de Ortodoxia noastra, asa cum e ea. Sfantul Paisie de la Neamt ne recomanda ca in vremuri de incercare a credintei sa ne intoarcem la scrierile Sfintilor Parinti.

Ar fi bine sa mai facem si ascultare.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum sa procedez cu ai mei ca ei sa-L primeasca pe Domnul? teodoraianys Generalitati 4 05.04.2012 00:55:18