![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A afirmat ca Dumnezeu i-a spus si data in care se va intampla acest lucru, dar cand a " iesit" din viziune..a uitat sau ceva de genul asta, ba ca Dumnezeu ar mai amana...din varii motive! Deci Biserica lor a mers in continuare pe firul asta...si nu pe altul, iar White e asemanata cu profetii Vechiului Testament, si plagiaturile...explicate ca si cum ea ar fi citat din scriitori neinspirati...dar tot in stilul in care ar fi fost scrisa si Biblia ![]() O fi zis ea si lucruri bune printre aceste profetii, dar totusi ea e cunoscuta ca si profet...si respectata ca atare! Iar eu nu am de ce sa trec peste ceva...ca sa dau tot peste asta! ![]() In plus, poti browse-ri situri adventiste, sa vezi cat cult au pentru femeia asta...si ca nu accepta nici ca a plagiat, nici ca ar fi gresit..e inafilibila si profet adevarat cap-coada, ori asta mi se pare ciudat tare!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 17:26:18 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|