Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.02.2010, 23:35:20
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Eheeee Andrusco, daca ar fi asa de usor ca trezirea de dimineata...hopa sus copacel, si gata tatica, minune mare... ti-ai schimbat viata!!! yuhuuuu!

La 20 de ani asa visam si eu ca si Anna ca ma pot trezi doar din citind literatura patristica...
Mai tirziu insa am inceput sa dau cu nasul de REALITATE si mai ales de OAMENI si cazuri reale, povestiri cutremuratoare, lucru care mi-a dat peste cap mai toate "principiile" si valorile pe care eu le credeam ca sunt BETON.

Daca doamna @Anna21 care este din ce povesteste, o mama si o gospodina desavirsita crede ca tot ce zboara se maninca, este prerogativul ei, dar NUMAI AL EI:), sau ca adevarul in legatura cu "baieteii veseli" dati afara din seminarii si biserici va aparea prin carti sau prin ziare asa cum suntem programati sa credem, se inseala.

Dar RECUNOSC ca asa apare lumea vazuta prin geamul de la bucatarie!
Andrei, multumesc pt mesaj.. aveam nevoie de el..
Am deja o colectie bogata de mesaje de-ale tale organizate pe teme: apocatastaza, panteism, orgasmul ca rai (cuvintele tale: "orgasmul, aceasta picatura de TRAIRE divina in Rai, consider ca este cel mai frumos dar lasat umanitatii ca traire NE-pacatoasa intre doi oameni care se iubesc." ..pot da link, la cerere), hulirea Sf. Treimi, hulirea tainelor.. etc. Sporadic, atac la persoana.. dar este mai putin dureros decat mizeriile pe care le raspandesti despre invatatura crestina.
Iti pregatesc banarea si o fac sistematic.. cine considera ca poate sa participe este binevenit.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cu ce fel de om v-ati casatori? aradeanu Generalitati 179 21.07.2014 17:22:04
Cine da lui isi da, cine face lui isi face spre_rasarit Generalitati 0 11.10.2011 13:18:21
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
cine ma ajuta? Hartford Muzica Bisericeasca 4 30.09.2010 04:03:37
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05