Va rog sa imi spuneti si mie, cine pe cine a jignit sau insultat? am ajuns atat de sensibili, incat socotim jignire sau insulta orice nu convine parerilor noastre? Unde ati vazut Dvs atacuri ad hominem in acest topic? /eu am vazut numai atacuri la persoana lui Zaharia). Cineva si-a spus o parere, si-a cerut iertare (intuind bine ca raspunsul avea sa deranjeze) si de aici o multitudine de riposte. Ba ca nu e bine sa isi ceara iertare,ba ca nu e smerit, ba mai bine nu mai spunea. Cine suntem noi sa ii judecam pe altii, sa le spunem ce sa faca si ce sa spuna? Macar de ne-am vedea noi pacatele pe care le vedem mereu la altii! dar asa este, un om mandru ii va vedea intotdeauna pe ceilalti mandri. Pe mine m-a intristat faptul ca in capul Dlui Zaharia, care a sarit sa ii apararea Anei, care facuse o simpla remarca, i s-au spart toate oalele. Noi, astia mai tineri, oare nu credem ca am avea ceva de invatat de la un om de 47 de ani (care ne-ar putea fi si tata unora , by the way), care e misionar crestin si care pana acum a sustinut neclintit credinta ortodoxa? Sau vreti sa desfiintam din vocabular cuvantul iarta-ma?