Citat:
În prealabil postat de glykys
Va rog sa ma iertati, pentru ca voi spune ceva la persoana care sigur nu va va placea - daca Dvs, cei trecuti de o anumita varsta, reactionati si ganditi asa, ce modele ne dati noua, tinerilor? Acum intelegeti de ce l-am luat ca model ca model pe acest forum pe dl zaharia?
|
Nu ai de ce sa iti ceri iertare! Nu m-am suparat, dimpotriva,apreciez ca aici ai exprimat foarte clar ce ai gandit, nelasand loc la interpretari.
In privinta tinerilor, nu cred ca e cazul sa intram in polemica, dar, in ultimii ani am ramas cu un gust fff amar, in urma experientelor pe care le-am avut si le am cu
unii tineri.Bineinteles,asta nu inseamna ca trebuie sa ii punem pe toti in aceiasi oala si sa facem un ghiveci, insa sunt ff dezamagita de ceea ce am trait.Acest comportament pe care l-am observat la ei, nu il poti pune pe seama "vechii generatii", cum ca nu ar fi dat un bun exemplu.Nici macar nu ii mai judec, ii iau asa cum sunt, fara sa incerc sa mai gasesc raspunsuri.
Iar la ultima ta intrebare raspunsul meu este NU.Nu inteleg de ce l-ai luat ca model pe dl Zaharia, ale carui postari(marea lor majoritate) sunt ptr mine, precum am mai afirmat pe un alt topic, GREU DE DIGERAT

Ps. in privinta formulelor de politete folosite cu darnicie de catre tine, apreciez, insa as fi mai bucuroasa daca mi-ai spune simplu, Marina