Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.10.2009, 16:44:19
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de condor Vezi mesajul
Ce mai mare greseala pe care o facem toti (sau aproape toti) este ca vedem in cei din jurul nostru, cauza nefericirii noastre. Iar la dvs., aceasta greseala este chair accentuata; nu ne-ati povestit nimic bun despre rudele dvs. Le prezentati ca pe niste diavoli. Probabil, va si comportati in virtutea acestor perceptii.

Daca dvs. va veti schimba atitudinea (nicidecum religia) si modul de gandire, in mod pozitiv, veti avea de castigat si dvs. si cei apropiati.

Problema (daca exista si nu este inchipuita) o puteti rezolva chiar dvs.
condor problema exista !!! saracii de ei sunt niste ingerasi ,iar eu sunt rea ! eu nu le-am facut nimic ! niciodata nu le-am jignit credinta ,niciodata nu am zis ca pastorul lor conduce un audi q 7 etc e normal sa ii aperi,ca doar sunteti din aceeasi secta ! pai ce sa va povestesc bun ,cand mi-au facut numai rau ? credeti ca e frumos sa comanzi meniu vegetarian la cununia civila ,si ei ca niste ... sa nu vina ,caci nu vroiau sa dea bani (desi au bani ).eu nu aveam nevoie de banii lor,eu as fi vrut sa vina pt sotul meu care fiind orfan ,sigur simtea nevoia ca macar matusa si unchiul si verisoarele lui sa vina in una din cele mai importante zile din viata lui ! deci ia spune-mi mie de ce eu sunt cea rea,si ei ingerasii? la noi nu vin ,caci noi mancam carne (fara porc,eu am probleme cu colonul si rar mananc porc ,la parintii mei sau bunici ) ,si sa nu cumva sa se spurce ! dar unchi-su nu stie ca scumpa lui fata ,verisoara sotului meu ,gateste cu carne ,dar se ascunde de el !
sau : vineri dimineata ne casatoream si scumpa verisoara ,a spus ca ea se ocupa de tort,si joi seara cand am intrebat unde e tortul a zis ca dc nu am mai sunat.o ea nu a cumparat nimic ,desi era stabilit ca ea cumpara !!! si mai vreti sa spun ...ca nepotul sotului meu ne-a furat din casa ,ca revenind in tara am dus toate bagajele (inclusiv ale surorii mele )la verisoara ,si am constat ca ne lipseau lucruri gen : truse de machiaj,cana primita de la sotul meu in forma de inimoara etc
si ar mai fi multe de spus ....
singurele care nu m-au facut sa sufar intentionat (ci impinse de ceilalti ) sunt matusa sotului(cea care l-a crescut ) si verisoara lui din italia (ea a trebuit sa plece in italia ca sa scape de raul pe care i-l provoca familia )
mie imi plac copiii,dar unchiul sotului si verisoara lui nu ii lasa pe cei mici sa vb cu mine ,caci nu sunt crestina !!! asta e motiv ?
acum sper ca macar pe jumatate sa intelegi ! NU EU TREBUIE SA IMI SCHIMB ATITUDINEA CI EI ! AM INTORS OBRAZUL DE FIECARE DATA ! dar ei nu se vor schimba niciodata pt ca au sufletul rau ! BUNATATEA E O CALITATE PE CARE O DOBANDESTI IN TIMP ! EI NU AU DOBANDIT-O !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro

Last edited by elenavioletacocos; 01.10.2009 at 16:46:39.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Definitie topcat Generalitati 9 28.09.2008 10:41:01
O definitie a singuratatii Ioan_Ciobota Generalitati 14 28.11.2007 09:03:32