![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sau : vineri dimineata ne casatoream si scumpa verisoara ,a spus ca ea se ocupa de tort,si joi seara cand am intrebat unde e tortul a zis ca dc nu am mai sunat.o ea nu a cumparat nimic ,desi era stabilit ca ea cumpara !!! si mai vreti sa spun ...ca nepotul sotului meu ne-a furat din casa ,ca revenind in tara am dus toate bagajele (inclusiv ale surorii mele )la verisoara ,si am constat ca ne lipseau lucruri gen : truse de machiaj,cana primita de la sotul meu in forma de inimoara etc si ar mai fi multe de spus .... singurele care nu m-au facut sa sufar intentionat (ci impinse de ceilalti ) sunt matusa sotului(cea care l-a crescut ) si verisoara lui din italia (ea a trebuit sa plece in italia ca sa scape de raul pe care i-l provoca familia ) mie imi plac copiii,dar unchiul sotului si verisoara lui nu ii lasa pe cei mici sa vb cu mine ,caci nu sunt crestina !!! asta e motiv ? acum sper ca macar pe jumatate sa intelegi ! NU EU TREBUIE SA IMI SCHIMB ATITUDINEA CI EI ! AM INTORS OBRAZUL DE FIECARE DATA ! dar ei nu se vor schimba niciodata pt ca au sufletul rau ! BUNATATEA E O CALITATE PE CARE O DOBANDESTI IN TIMP ! EI NU AU DOBANDIT-O !
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro Last edited by elenavioletacocos; 01.10.2009 at 16:46:39. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|