![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
|||
|
|||
![]()
Efectul de turmă acționează doar în turmă. Eu am fost ortodox și am ales să ies din turmă, alegând să devin adventist de bună voie, fără a fi îndoctrinat. A fost o alegere deliberată prin convingere personală în urma studiului Scripturii, așa că vă rog nu trageți concluzii eronate pe baza prejudecăților dvs.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Răspunzând, Iisus le-a zis: Vă rătăciți neștiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei 22,29) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
asa ca scumpul meu frate ,fost ortodox ,si actual adventist ,nu te enerva :D
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
MULTUMESC , spre disperarea surorii tale (cumnata mea ) care face parte din aceeasi secta ca si tine ,ma rog la D-zeu si Maica Domnului si Hristos ,si parintii Ioachim si Ana ,sa vina bebelusul abai dupa ce sotul meu se va boteza ,si noi ne vom cununa religios ! sincer nu cred ca tu te vei ruga pt mine ,si SINCER nu am nevoie ! si parca adventistii nu zic Doamne ajuta ....
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|