![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
|||
|
|||
![]()
Efectul de turmă acționează doar în turmă. Eu am fost ortodox și am ales să ies din turmă, alegând să devin adventist de bună voie, fără a fi îndoctrinat. A fost o alegere deliberată prin convingere personală în urma studiului Scripturii, așa că vă rog nu trageți concluzii eronate pe baza prejudecăților dvs.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Răspunzând, Iisus le-a zis: Vă rătăciți neștiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei 22,29) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
asa ca scumpul meu frate ,fost ortodox ,si actual adventist ,nu te enerva :D
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
MULTUMESC , spre disperarea surorii tale (cumnata mea ) care face parte din aceeasi secta ca si tine ,ma rog la D-zeu si Maica Domnului si Hristos ,si parintii Ioachim si Ana ,sa vina bebelusul abai dupa ce sotul meu se va boteza ,si noi ne vom cununa religios ! sincer nu cred ca tu te vei ruga pt mine ,si SINCER nu am nevoie ! si parca adventistii nu zic Doamne ajuta ....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta intră tot la categoria prejudecăți, subcategoria necunoașterea adventiștilor. |
|
||||
|
||||
![]()
nu chiar TE ROG sa nu te rogi pt mine ,caci stiu ce te vei ruga !
eu nu vorbesc in necunostiinta de cauza ,ii vad cum se comporta ,simt rautatea lor .si stii de ce ma urasc ? caci eu sunt altfel ! stii ce i-a zis unchiul sotului meu ,nepotului nostru : ea nu e crestina ! ea fiind eu ! ea care la inceput era elenutza,apoi a devenit o ea ,doar pt ca nu m-au putut corupe ! acum fii sincer : unde e bunatatea de care vorbeai ? si uite ca eu tot vorbesc cu ei ...stii cate intepaturi la religia ortodoxa am primit de la ei ? multe ....acum spune-mi cum as putea gandi altfel despre adventism ? sau despre oricare alta secta ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca dvs. va veti schimba atitudinea (nicidecum religia) si modul de gandire, in mod pozitiv, veti avea de castigat si dvs. si cei apropiati. Problema (daca exista si nu este inchipuita) o puteti rezolva chiar dvs. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|