Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.10.2009, 11:17:49
moshu's Avatar
moshu moshu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2008
Locație: Tg-Mures
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru moshu
Implicit

Pfff, ce s-a stricat treaba aici! Sunt momente in care ma gandesc... dar oare acest forum ajuta la ceva? Toate imi sunt ingaduite, insa nu toate imi sunt de folos... merita sa postezi la in infinit in zadar? Nu. Mai bine citesc o carte. Insa o sa incerc sa fac o gluma, poate asa va deschide cineva ochii.

@Corinusha.

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Sti care e problema ta?nu totul se bazeaza pe religie si pe biblie.
E formulat gresit, dar te apropii. Eu cred ca totul se bazeaza pe privirea lumii prin prisma ortodoxiei, si ca modelul oferit de ortodoxie este cel mai aproape de adevar.
Citat:
mai documenteaza-te si tu si din alte parti. cauta afirmatii DOVEZI! nu totul sta in "crede fara sa cercetezi."
Intr-adevar, nu totul sta in "crede fara sa cercetezi", si de fapt, eu chiar incerc sa cercetez. Insa sunt curios tu... unde cercetezi? Sau oare... ai cercetat? Vorbeai de egalitatea dintre sexe, tu stii ca cercetatorii stiintifici au descoperit nu demult, ca creierul femeilor este mai putin dezvoltat decat cel al barbatilor? Daca vrei dovada, pai uite, chiar acum vorbesc cu ea. De la acest studiu stiintific se pot trage mai multe concluzii: ca femeile sunt atrase de paranormal mai tare decat barbatii, care isi explica rational fenomenele stranii. Asa se face de ce femeile sunt care cred in horoscop, se uita la Urania, ghicesc in cafea, fac descantari cu chibrite arse etc. Barbatii nu se ocupa cu asa ceva pentru ca stiu ca sunt prostii si nu functioneaza. Iti mai dau inca o dovada, destul de concludenta pentru ca poti sa o verifici si tu. Cauta pe forumul acesta autorii topicurilor de gen "spiritism", "magie", "ghicitul", "horoscop" SI CHIAR "VISE"! Rezultat: toti autorii sunt femei.
Citat:
poate-s atee, sau poate nu,...
Chiar nu ma intereseaza ce fenomen paranormal esti tu, dar in schimb lipsa ta de respect si toleranta fata de ceilalti ma deranjeaza.
Citat:
dar oricum se pare ca tu esti cel care habar nu are pe ce lume traieste. trezeste-te la realitate si nu mai judeca pe altii.
Si cand ai spus ca femeia si barbatul sunt pe aceeasi treapta nu cumva ai... judecat?
Citat:
barbatul si femeia sunt egali din punct de vedere mental, asa ca nu da fiecaruia un loc anume. egalitate!! pentru ce s-a luptat timp de secole? pentru o egalitate care pentru cei ca tine nu valoreaza nimic.
Ba nu. Ti-am spus mai sus despre noile studii stiintifice si ti-am oferit si dovezi. Daca nu crezi, cauta pe net.
Citat:
si da, o dau in boala florescei, deoarece are dreptate. documenteaza-te si din surse care nu au legatiura cu religia.bibilia!
Cum ar fi?

http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me!

Last edited by moshu; 01.10.2009 at 11:23:17.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti despre vise? patricia2006 Generalitati 17 15.04.2018 21:52:00
Despre vise. Templier Knight Generalitati 13 04.03.2012 16:18:30
VISE carmenutza05 Generalitati 32 01.06.2011 00:26:13
vise mita100 Generalitati 5 23.11.2009 18:02:49