Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.03.2014, 23:13:26
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Atata profunzime rar gasesti. Atat de rar incat sa te contrazici in aceeasi postare...
Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Iubeste Dumnezeu raul oare? Sau e cosubstantial cu raul ?
Citat:
Asa si ingerul cazut,initial co-substantial cu divinitatea,a decis prin liberul sau arbitru,neingradit de divinitate
Ups. Pai cu asa? In primul rand nu exista "cosubstantial". Poate consubstantial. Si uite asa l-am facut pe diavol egal cu Dumnezeu. Pai....? Nu de aia a cazut? Ca s-a crezut egal cu Dumnezeu?
Aaaa, stai asa. Ca cica a fost egal la inceput. Hmmmmm ...Pai se poate sa "scada" Dumnezeu? Nu stim. Dar stim ca diavolul a fost egal cu Dumnezeu si dupa a scazut. Ciudata concluzie.

Citat:
Omul,cazut de partea diavolului, trebuie acuma sa-si demonstreze natura divina ,urcand suisul muntelui credintei si redescoperirii de sine, catre Dumnezeu !
Aha. Acum am inteles. Deci si omul este egal cu Dumnezeu, doar ca inca nu s-a prins. Trebuie sa se "redescopere". Si sa demonstreze.

Citat:
Insa diavolului,desi Dumnezeu ai da si lui o sansa de mantuire, ai este mult mai greu,aproape imposibil,din cauza naturii sale aproape infinite ,sa faca aceasta rasucire (diaieresis. gk.)!
Maxim imi place: "aproape infinit". Cat de aproape?

Oricine poate debita orice. Nu exista limite. Asta este de fapt "aproape infinit".

Thread Tools
Moduri de afișare