Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.08.2013, 23:22:30
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Am citit tot ce s-a scris si nu inteleg acest topic.
Nici importanta lui nici ce anume se cauta?!?

De ce anume cautam sfaturi pentru cei care nu le cer?(initiatoarea are o prietena...care...a facut ...si a dres...=adica cea in cauza nici nu stie ca se discuta despre ea, despre relatia ei mai putin sau mai mult pacatoasa cu un fost preot,acum divortat si reorientat spre alta ocupatie,pe un forum public).

Degeaba urmariti s-o sfatuiti dvs deschizand topicuri pe acest forum si lasand vreo duzina sa-si dea cu parerea de aia si de ailalta,daca persoana pe care o puneti in discutie nu cauta ea raspunsuri la problemele ei.
Poate ca nu sunt stringente pt ea ci doar pt dvs.
Nu ma indoiesc ca dvs nu urmariti Binele si oranduiala lui Dumnezeu sau ca ati fi de rea credinta,insa prea mult exes de zel cred ca strica in vietile altora.

Mai mult decat se poate ajuta ea singura,eu nu pot s-o ajut sau altii,caci ea singura are puterea de a evalua situatia din viata ei intima si de a lua decizii ferme.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare