Citat:
În prealabil postat de Iosif77
Da, de (foarte) multe ori. Revelatia lui Dumnezeu a fost progresiva in Scripturi. Finalmente Dumnezeu l-a trimis pe Fiul Sau si ne-a invatat sa ne iubim vrasmasii. Faptul ca unii „credinciosi” au savarsit crime avand girul Bisericii este ceva rusinos pentru crestinism.
Am si eu doua intrebari:
1. Dumneavoastra ati citit vreodata Biblia? Sau citati doar din materiale ateiste?
2. Sunteti si dumneavoastra, precum domnul Horatiu, adeptul principiului: „ - Sa NU traim in pace si in buna vecinatate!”?
|
Ai citit-o printre randuri sau ca pe un roman...- in cel mai fericit caz!
Tu nu cunosti nici o Biblie ci numai cu ce te indoctrineaza pastorii tai...vezi ca Aron Moldovan asta se c-am tot da cu parerea asupra Bibliei, de parca ar fi fost contemporan cu autorii..
Sau poate cunosti Biblia din pliantele pe care le impart copiii AZS pe strada si pe la casele oamenilor (in loc sa lase un pachet de biscuiti, ei lasa carti la toate usile , de parca ar tine de foame la unii...)/.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.
|