sophia eu inteleg foarte bine ce spui ...asa sunt si eu in ai percepe pe cei care sunt mai credinciosi ca mine,defectul meu e ca sunt mult mai blanda in toate...ptr mine a iubi pe Dumnezeu inseamna dragoste in primul rand,de a nu face rau nimanui...si stii de ce simtim lucrul acesta? ptr ca am trecut prin mult greu...si parca am vrea sa fie totul mai bland.
am citit si multe carti cu Sf parinti ,vietile lor...un adevarat exemplu,imi plac foarte mult si incerc si eu sa fiu un om bun,in schimb am ajuns la concluzia ca fiecare om are o poveste frumoasa sunt si multi asceti in lume care nui ii vedem,aceestia nu se vad decat dupa moarte,acesti oameni sunt mai mult nevazuti ,lasa cate ceva frumos in urma lor chiar si o vorba si pleaca in drumul lor si poate mult mai tarziu sunt apreciati... realitatea din ziua de azi e alta si noi suntem altfel...eu ma raportez mai mult la viata de acum nu la ce a fost in trecut, desi si trecutul trebuie apreciat ...dar noi acum trebuie sa luptam ptr timpurile de acum...de aceea as vrea sa ii spun taticului lui antonio ca e bine ca isi cauta copilul,ptr ca nu se stie sigur daca baiatul a spus adevarul, timpurile sunt altele acum...fata de trecut, in comparatie cu vietile sfintilor,iar apoi sunt sigura ca i se aduce si lui o liniste in suflet...si bineinteles apoi dupa ce il gaseste ,fiecare sa ramana cu nadejdea la Dumnezeu ca va fi bine si aici pe pamant si dincolo fiecaruia...sunt si eu mamica de baiat si inteleg.
Last edited by speranta; 08.05.2010 at 12:55:55.
|