Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.02.2010, 16:00:24
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Alt lucru pe care-l cred: feminismul este doar praf in ochi cat timp nu rezolva probleme ca prostitutia (ba chiar agraveaza, in opinia mea), destramarea familiilor (cum se face ca efectul este exact invers? Nu sprijina familiile, ci este incurajat divortul)..
Feminismul a venit mana in mana cu emanciparea sexuala si acceptarea sociala a avorturilor.
Feminismul a mutat femeile din inchisoarea opresiunii sociale (dar este adevarat??? Cum traiau femeile in familiile traditionale? Chiar stie cineva? Uitam cat de eficienta este PROPAGANDA? Adevarul este ca nu stim daca femeile erau mai asuprite/dispretuite decat astazi) si a mutat-o in inchisoarea placerilor.
Feminismul invata femeia sa se comporte dupa bunul plac, ignorand obligatiile fata de copil si familie.
(Iar imaginea femeii ca obiect al placerii nu s-a schimbat! Dimpotriva. Doar ca s-a "obiectualizat" si barbatul. Acum fiecare este doar un mod de satisfacere a placerii ceiluilalt, barbat sau femeie. Pana si in muzica.. are cineva curiozitatea sa asculte versurile?.. sunt de genul: ma faci sa ma simt asa si pe dincolo, am nevoie de tine, te vreau etc.. unde este iubirea? nu e. Doar nevoile fiziologice presante declansate de celalalt)
Asta asa este,cred ca feminismul face parte tot din ceea ce se cheama miscarea New Age, in care se promoveaza inainte de toate individualismul.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Necesar pentru o casatorie sfanta - sfaturi freehugs Generalitati 5 28.02.2012 20:01:13
Calculatorul un rau necesar? adorcrysti Generalitati 13 26.01.2009 20:47:37
Cat credeti ca este necesar omului pentru mantuire Andrei_sunt Stiri, actualitati, anunturi 14 18.01.2007 15:34:04