![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Ma scuzi daca am dat de inteles ca este convingerea mea personala, asa am citit in carti duhovnicesti scrise de parinti. Nu mai stiu exact la cine anume am dat de ideia ca atare, am o memorie foarte proasta si in general ma straduiesc sa memorez sfaturile dar uit numele.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Este si convingerea mea , insa nu eu am cugetat la acestea dintru inceput, ci altii cu mult mai mult har
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Sunt multe lucruri pe care doar le-am gandit, dar nu le pot posta cat timp nu am citit despre ele. Este f posibil sa fie gresite, nu trebuie sa le impart grabnic altora). Alt lucru pe care-l cred: feminismul este doar praf in ochi cat timp nu rezolva probleme ca prostitutia (ba chiar agraveaza, in opinia mea), destramarea familiilor (cum se face ca efectul este exact invers? Nu sprijina familiile, ci este incurajat divortul).. Feminismul a venit mana in mana cu emanciparea sexuala si acceptarea sociala a avorturilor. Feminismul a mutat femeile din inchisoarea opresiunii sociale (dar este adevarat??? Cum traiau femeile in familiile traditionale? Chiar stie cineva? Uitam cat de eficienta este PROPAGANDA? Adevarul este ca nu stim daca femeile erau mai asuprite/dispretuite decat astazi) si a mutat-o in inchisoarea placerilor. Feminismul invata femeia sa se comporte dupa bunul plac, ignorand obligatiile fata de copil si familie. (Iar imaginea femeii ca obiect al placerii nu s-a schimbat! Dimpotriva. Doar ca s-a "obiectualizat" si barbatul. Acum fiecare este doar un mod de satisfacere a placerii ceiluilalt, barbat sau femeie. Pana si in muzica.. are cineva curiozitatea sa asculte versurile?.. sunt de genul: ma faci sa ma simt asa si pe dincolo, am nevoie de tine, te vreau etc.. unde este iubirea? nu e. Doar nevoile fiziologice presante declansate de celalalt) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Pai femeile nu ar trebui sa fie deloc dispretuite sau asuprite...deci nu isi au rostul comparatiile aici...parerea mea! ![]() Cred ca femeia are dreptul sa se comporte dupa bunul plac, adica neasuprita de barbat..asta e clar, iar daca ar trebui sa se produca ceva schimbari in comportamentul ei, pe care nu le simte chiar...tot cu vorba buna si muuulta iubire trebuie sa se produca si acestea!!! Eu asa cred...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De aceea nu inteleg ce vrei sa spui cu "sotiile ar trebui sa aiba o anumita imagine, in fata carora prostituatele si alte asemenea...sa paleasca". La ce te referi? La aspect, la conduita morala? Barbatii merg acolo oricum, daca asta vor. Pot fi insurati cu wonderwoman, nu conteaza. cred ca are de face mai mult cu nevoia de dominare.. decat cu atractia sexuala.. dar chiar nu stiu. Astfel de lucruri intrec cu mult capacitatea mea de intelegere. |
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca are legatura cu nevoia de act sexual egoist in care efectiv sa nu iti pese de sentimentele persoanei de langa tine si sa te eliberezi de tot "balastul" sentimental. Nu se rezuma la dominare, cred ca e vorba de un act sec si steril, fara nici un fel de drame conexe si astfel dezumanizant de ambele parti.
Desi din punctul meu de vedere, in trocul asta, clientul greseste mult mai mult decat prostituata, care poate ajunge prostituata pentru ca efectiv nu are de ales. Dar tu cand o tratezi ca pe un obiect, faci o alegere cat se poate de constienta, si la fel de constienta e si alegerea de a nu te gandi la conditiile in care femeia aia a ajuns acolo. Ca daca te-ai gandi la suferinta, umilintele ei, din partea pimp-ului, a celorlalti clienti, la faptul ca e exploatata ca un animal de povara, ca nu simte nimic si ca efectiv face sex DE FOAME sau DE FRICA ti-ar muri instantaneu erectia.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Prostituate exploalate ca niste animale de povara, foame si frica...whaaaaaaaaaat? Hm, cred ca nici aici nu ai cum sa generalizezi deloc, mie mi s-a intamplat sa trec in Belgia pe langa vitrine de astea cu prostituate...si sa bata in geam atunci cand a trecut sotul meu, de mana cu mine ( ![]() ![]() ![]() Nu, eu cred ca mare parte din prostituate aleg aceasta meserie voluntar, pentru ca asta isi doresc...pentru ca au nevoie de bani, si de ce nu...pentru ca poate chiar le place!!! Barbatii care aleg sa le calce pragul, o fac in primul rand pentru anumite senzatii ( deloc seci..ca daca ar fi seci ar bea o bere in schimb) iar unii chiar s-au indragostit de-a lungul timpului sau au facut adevarate pasiuni pentru ele...deci lucrurile nu sunt simple deloc, iar prostituata nu neaparat privita ca un obiect...in opinia mea!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Necesar pentru o casatorie sfanta - sfaturi | freehugs | Generalitati | 5 | 28.02.2012 20:01:13 |
Calculatorul un rau necesar? | adorcrysti | Generalitati | 13 | 26.01.2009 20:47:37 |
Cat credeti ca este necesar omului pentru mantuire | Andrei_sunt | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 18.01.2007 15:34:04 |
|