Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.02.2010, 14:40:38
Delirul's Avatar
Delirul Delirul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2010
Locație: undeva-n Moldova
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Delirul
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
eu cred altfel... Eu consider ca intr-o familie CAPUL este Dumnezeu, iar cei doi parteneri sunt egali si tb sa se completeze unul pe altul si sa fie ca Unul, precum Dumnezeu e UNUL. Aceasta imagine de familie mi-e sfanta. Aceasta este dupa mine adevarata casatorie in Dumnezeu si un model pentru copiii care cresc in aceasta familie.
A fi cap de familie nu este neaparat un loc privilegiat ci mai mult o datorie. Hristos a spus, daca vrei sa conduci pregateste-te sa slujesti si El, Imparatul tuturor a spalat picioarele apostolilor sai. Barbatul este raspunzator pe pamant de soarta familiei sale si trebuie sa rezolve majoritatea problemelor ce se ivesc de-a lungul timpului avand ca sprijin femeia. El la judecata va da socoteala si in ceea ce priveste soarta sotiei si a copiilor sai. Dar tot asa cum barbatul are acesta raspundere si femeia are raspunderea de a aduce copii pe lume si avand in vedere ca la nastere trece practic si pe langa moarte banuiesc ca sarcinile au fost impartite destul de echitabil , atata timp cat este vorba despre o familie normala desigur

Last edited by Delirul; 03.02.2010 at 14:51:06.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Necesar pentru o casatorie sfanta - sfaturi freehugs Generalitati 5 28.02.2012 20:01:13
Calculatorul un rau necesar? adorcrysti Generalitati 13 26.01.2009 20:47:37
Cat credeti ca este necesar omului pentru mantuire Andrei_sunt Stiri, actualitati, anunturi 14 18.01.2007 15:34:04