![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Parintele Dimitrie Bejan este unul dintre sfintii care au zidit neamul romanesc. Cartile lui sunt izvoare de aprindere a ravnei pentru credinta si rugaciune. Peste ceva ani buni, Dumnezeu poate ne va arata si sfintenia lui, spre inchinare si bucurie.
Un asemenea preot intruchipeaza cuvintele Evangheliei, care zic: "Ei, de care lumea nu era vrednica, au ratacit in pustii, si in munti, si in pesteri, si in crapaturile pamantului." (Evrei 11,38)
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate Dorin. Ceea ce m-a impresionat in primul filmulet, este respectul si evlavia ce o arata IPS Serafim J., parintelui Dimitrie Bejan. Am citit pentru prima data despre el acum 9 ani (cred), cand o maicuta mi-a daruit cartea "Bucuriile Suferintei". M-au atins mult suferintele de la Oranki.. Cand ma gandesc uneori ca noi ne "luptam" intre noi...si ne e greu si sa respiram (si) aerul impreuna cu cei ce ne urasc..iar ei.. au rabdat atatea si atatea..
![]() Daca mai aveti materiale (audio, video, carti am) cu Pr. Dimitrie Bejan va rog sa postati. Multumesc anticipat! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre carmen bejan | Mirela0110 | Generalitati | 49 | 05.06.2012 01:25:57 |
Sfantul Mc. Dimitrie | georgeval | Diverse Sarbatori | 18 | 26.10.2011 17:07:15 |
Sfântul Dimitrie | Carmen FUNIERU | Moaste | 9 | 27.10.2010 19:45:24 |
O întâmplare povestita de parintele Dimitrie Bejan | Eugen | Generalitati | 3 | 20.04.2008 19:07:00 |
|