![]() |
Parintele Dimitrie Bejan
|
|
Parintele Dimitrie Bejan este unul dintre sfintii care au zidit neamul romanesc. Cartile lui sunt izvoare de aprindere a ravnei pentru credinta si rugaciune. Peste ceva ani buni, Dumnezeu poate ne va arata si sfintenia lui, spre inchinare si bucurie.
Un asemenea preot intruchipeaza cuvintele Evangheliei, care zic: "Ei, de care lumea nu era vrednica, au ratacit in pustii, si in munti, si in pesteri, si in crapaturile pamantului." (Evrei 11,38) |
Ai dreptate Dorin. Ceea ce m-a impresionat in primul filmulet, este respectul si evlavia ce o arata IPS Serafim J., parintelui Dimitrie Bejan. Am citit pentru prima data despre el acum 9 ani (cred), cand o maicuta mi-a daruit cartea "Bucuriile Suferintei". M-au atins mult suferintele de la Oranki.. Cand ma gandesc uneori ca noi ne "luptam" intre noi...si ne e greu si sa respiram (si) aerul impreuna cu cei ce ne urasc..iar ei.. au rabdat atatea si atatea..:2:
Daca mai aveti materiale (audio, video, carti am) cu Pr. Dimitrie Bejan va rog sa postati. Multumesc anticipat! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:03:47. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.