![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Fizicienii in general nu au obiceiu sa interactioneze cu personaje imaginare si cu siguranta motivatia lor este alta decat isi poate imagina o minte conspirationista. Pe lumea asta exista lucruri mai importante decat credinta voastra.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aplicatii? In cercetarea fundamentala mai rar aplicatii. LHC-ul nu are pe lista de rezultate urmarite niciun fel de aplicatii. Doar raspunsuri la intrebari fundamentale. Acuma ca s-or ivi si ceva aplicatii, mai ales in urma progreselor tehnice ce au permis dezvoltarea unei asemenea masinarii, nu poate fi decat un lucru pozitiv.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Zau, cum ar fi ? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cât despre aceștia din urmă, sunt ca orbii, care neputând vedea lucrurile ajung să considere important ce percep prin pipăit sau miros. Și nu mai numi pe Dumnezeu personaj imaginar atât timp cât inexistența lui nu a fost dovedită.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Last edited by Scotianul; 14.07.2010 at 22:50:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Voi, ateii, peristati in aceeasi greseala: nu vedeti nimic dincolo de moarte, de aceea vi se pare ca Dumnezeul din VT este rau. Eventual e rau pentru ca ne-a lasat liberi sa facem ce vrem, sa fim cum vrem, sa traim cum avem chef, pana la o limita care se numeste trecerea la viata vesnica.
|
|||
|
|||
![]()
Deci moartea s-a nascut fara voia lui? Slabut! Ma duc la bunica-mea sa-i reprosez ca m-a invatat crezu' despre un D-zeu atotputernic.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
pe de alta parte nu poti spune ca Dumnezeu este materie, cand afirmi ca particula era Dumnezeu!!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|