![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
si daca piatra spune ca exista dumnezeu???
indiferent de parerile si credintele noastre,puterea care a creat universul isi duce la indeplinire planul sau.personal,as fi fericit daca aceasta putere mi-ar fi toiagul de zi cu zi. eu-cred ca exista dumnezeu tu-crezi ca nu exista dumnezeu;deci:DOUA CREDINTE,fiecare cu rasplata ei. IMPORTANT:fiecare sa-si aleaga singur credinta |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
daca eu cred ca exista dumnezeu,piatra imi spune acelasi lucru
daca tu crezi ca nu exista dumnezeu,piatra iti spune acelasi lucru daca dorim cu ardoare sa descoperim adevarul despre univers,atunci lucrurile necesare noua le vom afla. olarul da socoteala lutului? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu putea sa puna argumentul inexistentei sale acolo unde stia bine ca o sa caut, stiind ca asta imi va starni curiozitatea. Si in loc sa sa imi scoata in cale argumentele Sale, El pune acolo unde urmeaza sa cercetez, tot argumente ale inexistentei Sale? Este ilogic ... |
|
||||
|
||||
![]()
dumitru,sa consideram ca d-l hawking are dreptate.CINE A CREAT UNIVERSUL???
de ce nu da un raspuns plauzibil in acest sens? adevarul,este o oglinda sparta,un puzzle,depinde de noi daca strangem toate cioburile,daca stim unde sa cautam sau daca ne place ce gasim. daca nu exista dumnezeu, suntem mai buni,mai onesti,mai rabdatori,s.a.m.d.,se schimba viata in bine??? |
|
||||
|
||||
![]()
Daca faci un studiu comparativ al religiilor lumii vei constata ca divinitatea nu este aceeasi. Cerceteaza si vei constata ca in nicio religie divinitatea nu se intrupeaza. Foarte multi contestatari ai divinitatii pierd din vedere multe lucruri in lipsa unei sociologii, fenomenologii si istorii a religiilor lumii.
|
|
||||
|
||||
![]()
da radu,subscriu explicatiilor tale
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dpmdv nu cred ca stiinta poate sa infirme existenta lui dumnezeu |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Recent am participat la o prezentare a unui Dr. Pathologist. Stiam titlul prezentarii: AEDION. Dar nu ne daduse alte detalii, deci eram toti curiosi oare despre ce va vorbii Dr. in prezentare sa.
Cand a inceput prezentarea cu titul AEDION, a spus ca dupa prezentare vom intelege ce inseamna titlu. Prezentarea era o revizie globala despre ce ar fii mai bine sa se testeze in laborator pentru a ajuta la diagnoza de Diabet: sa fie hemoglobina A1c, test de toleranta la glucoza ( GTT) , sau amindoua?????? Aparent , pana in momentul actual nu exista nimic definitiv in a aprecia ce este mai bun pentru a ajuta in testele pentru Diabet, fiecare are avantaje si dezavantaje. Motiv pentru care titlul prezentarii a fost ales AEDION= NO IDEA ( nici o idee). Cu privire la cercetatorul Stephen Hawking, dupa ani de zile de studii sa afle cat mai mult despre Univers, a ajuns si el la concluzia ca TOT CE STIE A DEVENIT AEDION= NO IDEA Dar pentru ca este o figura cu renume si trebuie sa faca raportul la cercetarile lui ( ca doar nu degeaba primeste Grants de la Guvern bilioane de dolari) a venit si el cu povesti aiurea, care daca citesti bine aia inseamna: AEDION
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce ne-a creat Dumnezeu? | Templier Knight | Generalitati | 6 | 17.03.2011 17:56:39 |
Papa: Dumnezeu s-a aflat in spain spatele Big Bang. Universul n-a aparut intamplator. | Eugen7 | Teologie si Stiinta | 15 | 09.01.2011 17:42:36 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 122 | 30.06.2010 19:07:30 |
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 1 | 23.06.2010 15:35:14 |
|